Twitter: Ζητά λεπτομέρειες από τους επενδυτές που συμμετείχαν στην πρόταση εξαγοράς του Μασκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: Ζητά λεπτομέρειες από τους επενδυτές που συμμετείχαν στην πρόταση εξαγοράς του Μασκ
Στο φόντο της προσπάθειας του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο να ακυρώσει την εξαγορά της εταιρείας, έναντι 44 δισ. δολαρίων.

Με νέο αίτημα συνεχίζεται η δικαστική «μάχη» της Twitter με τον Έλον Μασκ, στο φόντο της προσπάθειας του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο να ακυρώσει την εξαγορά της εταιρείας, έναντι 44 δισ. δολαρίων.

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η Twitter ζήτησε τα στοιχεία από την Brookfield και άλλους επενδυτές που είχαν συμφωνήσει να συμμετάσχουν στην πρόταση εξαγοράς του Μασκ, θέλοντας να μάθει τους όρους υπό τους οποίους οι επενδυτές δέχθηκαν να συμμετάσχουν στην πρόταση του επικεφαλής της Tesla και της SpaxeX.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν την Τρίτη στο δικαστήριο του Ντέλαγουερ, όπου θα γίνει η δίκη μεταξύ των δύο πλευρών, η Twitter ζητά πληροφορίες από την Brookfield και τα fund DFJ Growth IV Partners, Valor Equity Partners, Fidelity Management & Research και Marc Andreessen’s AH Capital Management.

Ορισμένα από τα παραπάνω fund αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία στην Twitter, υποστηρίζοντας πως δεν στοιχειοθετούν αποδεικτικό υλικό.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη Twitter - Μασκ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Premier League: Οι παίχτες της Μαν. Γιουνάιτεντ δέχτηκαν τα περισσότερα υβριστικά σχόλια στο Twitter

gazzetta
gazzetta reader insider insider