Προαιρετική δημόσια πρόταση της Ideal για τη Byte Computer - Προς διαγραφή από το ΧΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προαιρετική δημόσια πρόταση της Ideal για τη Byte Computer - Προς διαγραφή από το ΧΑ
Προαιρετική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της Byte Computers υπέβαλε η Ideal Holdings, προσφέροντας 2,1 ευρώ σε μετρητά για κάθε μετοχή. 

Προαιρετική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της Byte Computer υπέβαλε η Ideal Holdings, προσφέροντας 2,1 ευρώ σε μετρητά για κάθε μετοχή.

Όπως αναφέρεται, κατά την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται σε 4.744.802,70 ευρώ, διαιρούμενο σε 15.816.009 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστη, οι οποίες διαπραγματεύονται στην Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Μέσω της Δημόσιας Πρότασης, η Ideal δεσμεύεται και αναλαμβάνει να αποκτήσει όλες τις Μετοχές της Δημόσιας Πρότασης, δηλαδή κατ’ ανώτατο αριθμό 15.816.009 Μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν στο 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Η Ideal προσφέρει, ως αντάλλαγμα, συνδυασμό κινητών αξιών και μετρητών. Ειδικότερα, προσφέρει για κάθε εγκύρως προσφερθείσα και μεταβιβασθείσα Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης, ποσό ύψους 2,10 ευρώ σε μετρητά πλέον 0,397590 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της, οι οποίες θα εκδοθούν δυνάμει αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Σημειώνεται ότι το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα πληροί τα κριτήρια του «δίκαιου και εύλογου» ανταλλάγματος.

Μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης και της άσκησης του Δικαιώματος Εξαγοράς, η Ideal θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας με θέμα τη λήψη απόφασης για τη διαγραφή των Μετοχών από το Χ.Α., σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005 και θα ψηφίσει υπέρ αυτής της απόφασης. Κατόπιν λήψης της εν λόγω απόφασης από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, η τελευταία θα υποβάλει προς την ΕΚ αίτημα διαγραφής της από το Χ.Α.

Δείτε αναλυτικά την πρόταση στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Oppo: Έρχεται στην Ελλάδα o τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως

Meta: Μειώνονται κατά 30% οι προσλήψεις νέων μηχανικών - Δυσοίωνες προβλέψεις για το 2022

Τερματίζονται οι διαβουλεύσεις για την εξαγορά της Kohl's από τη Franchise Group - Σημαντική μείωση του guidance

gazzetta
gazzetta reader insider insider