ΔΙΜΕΑ: Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 3.283 τμχ. απομιμητικών ειδών αθλητικών ρούχων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΔΙΜΕΑ: Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 3.283 τμχ. απομιμητικών ειδών αθλητικών ρούχων
Λόγω της φύσεως των ερευνών, την ΔΙΜΕΑ και την ΕΛΑΣ συνέδραμαν και 2 εισαγγελικοί λειτουργοί.

Ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου και τον εντοπισμό απομιμητικών προϊόντων, διενέργησαν η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει ότι την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στελέχη της Υπηρεσίας και με τη συνδρομή της Οικονομικής Αστυνομίας και των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος.

Λόγω της φύσεως των ερευνών, την ΔΙΜΕΑ και την ΕΛΑΣ συνέδραμαν και 2 εισαγγελικοί λειτουργοί.

Από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε αποθήκες, εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 3.283 τμχ. απομιμητικών ειδών αθλητικής ένδυσης ενώ επιβλήθηκαν και τα ανάλογα πρόστιμα. Επίσης κατά την επιχείρηση πραγματοποιήθηκαν και δυο συλλήψεις και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία από την ΕΛΑΣ.

Παράλληλα εντοπίστηκαν ακόμη δύο ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούσαν απομιμητικά προϊόντα για τα οποία άρχεται η διαδικασία διαγραφής των ιστοσελίδων τους από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με εντολή της ΔΙΜΕΑ, κατ’ εφαρμογή της παρ. 1Ζ, του άρθρου 10 του Ν.4712/20 (Α’146).

Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Στην τελική ευθεία για τη ΔΕΘ – H κρίσιμη εξίσωση για τα μέτρα και τις παροχές των 1,5 δισ. ευρώ

Ρεύμα: Από φθινόπωρο η «χρέωση με την ώρα» – Ενεργοποιούνται τα δυναμικά τιμολόγια

Πυρκαγιές: Μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ευρώπης το 2025 – Οι απώλειες στην Ελλάδα

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider