Από την Deloitte Digital ο ανασχεδιασμός και υλοποίηση του νέου actionaid.gr

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Από την Deloitte Digital ο ανασχεδιασμός και υλοποίηση του νέου actionaid.gr
Για τον ανασχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου website της ActionAid.

Η Deloitte Digital, η experience & digital consultancy της Deloitte, ανέλαβε και ολοκλήρωσε τον ανασχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου website της ActionAid.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, στόχος του νέου site είναι να παρέχει ένα λειτουργικό και φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη, μέσα από το οποίο θα προβάλλεται η δραστηριότητα της οργάνωσης, ενώ ταυτόχρονα θα διευκολύνεται η συμμετοχή των υποστηρικτών στις δράσεις της.

Βασική αρχή καθ’ όλη τη διαδικασία της δημιουργίας του έργου αποτέλεσε η αναβάθμιση της εμπειρίας του επισκέπτη και του υποστηρικτή της οργάνωσης μέσω φιλικής σχεδίασης, υψηλής on-brand αισθητικής καθώς και η δημιουργία υπηρεσιών και λειτουργιών που προσδίδουν αξία και ενισχύουν τους δεσμούς του υποστηρικτή με την οργάνωση.
Κατά την υλοποίηση, έγινε ανάλυση των αναγκών και των διαδικασιών της ActionAid Hellas, διερεύνηση των προσδοκιών των υποστηρικτών, αλλά και έρευνα στις παγκόσμιες τάσεις, με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα να έχει πραγματικά θετική επιρροή και να υποστηρίζει το όραμα και τη δράση της οργάνωσης.

Δηλώσεις

Η Ναταλί Δελλή, Individual Fundraising Manager της ActionAid δήλωσε: «Η νέα ιστοσελίδα της ActionAid ήταν ένα έργο με πολλές προκλήσεις και πολυεπίπεδες συνεργασίες. Ζητούμενό μας ένα responsive ecommerce (fundraising) website που θα καθοδηγεί τον χρήστη στο περιεχόμενο διαισθητικά, θα προβάλλει αποτελεσματικά τις αξίες και τη δράση του οργανισμού και θα αποτελεί ένα διαχειριστικό εργαλείο απλό και εύχρηστο που θα μας δίνει τη δυνατότητα να «χτίζουμε» περιεχόμενο εύκολα και γρήγορα. Οι συνεργάτες μας από την Deloitte Digital αφουγκράστηκαν τις ανάγκες του οργανισμού και μας παρέδωσαν ένα έργο που πληροί τα ζητούμενα, ενώ η άψογη συνεργασία ήταν και συνεχίζει να είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στην επιτυχημένη υλοποίηση του έργου».

Ο Κωστής Χλουβεράκης, Deloitte Digital Leader, συμπλήρωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα από το έργο αυτό είχαμε τη δυνατότητα ως Deloitte Digital να θέσουμε την εμπειρία και τις ικανότητές μας στους τομείς σχεδιασμού και ανάπτυξης websites και ecommerce λύσεων, στη διάθεση της ActionAid Hellas, δημιουργώντας παράλληλα ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον με στόχο να συμβάλλουμε στην προσπάθεια της οργάνωσης για έναν κόσμο πιο δίκαιο».

Το νέο website έχει ήδη κερδίσει τους επισκέπτες και τους υποστηρικτές και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα σχετικά με τη χρήση του και την αλληλεπίδραση με το κοινό είναι εμφανή. Τους επόμενους μήνες αναμένεται επιπλέον αναβάθμιση του actionaid.gr, η οποία θα προσφέρει στους υποστηρικτές του οργανισμού νέες λειτουργίες και δυνατότητες, καινοτόμες τόσο για τον ελληνικό χώρο αλλά και διεθνώς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Διοικητική ομάδα της Deloitte Ελλάδος ενισχύεται με 6 νέους Partners

gazzetta
gazzetta reader insider insider