Viohalco: Καταβολή μικτού μερίσματος 0,09 ευρώ ανά μετοχή - Από 7 Ιουνίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Viohalco: Καταβολή μικτού μερίσματος 0,09 ευρώ ανά μετοχή - Από 7 Ιουνίου
Η ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων του μερίσματος (record date) είναι η Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 (ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022).

Tην έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης, αποφάσισε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Viohalco, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, λαμβάνοντας υπόψη το μεικτό προμέρισμα 0,01 ευρώ ανά μετοχή που καταβλήθηκε τον Ιούνιο του 2021, θα καταβληθεί μεικτό υπόλοιπο 0,09 ευρώ ανά μετοχή. Το συνολικό μεικτό ποσό 0,09 ευρώ ανά μετοχή, υπόκειται σε παρακράτηση φόρου μερισμάτων 30% (*) σύμφωνα με τη Βελγική νομοθεσία.

Η ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων του μερίσματος (record date) είναι η Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 (ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022). Η ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος είναι η Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022, μέσω της τράπεζας ING Belgium.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Viohalco: Τα σενάρια για placement και οι εσωτερικές διεργασίες  

Viohalco: Οι κλάδοι που «στήριξαν» την ισχυρή ανάπτυξη – Ανοδική η τάση της ζήτησης προϊόντων

gazzetta
gazzetta reader insider insider