Lamda Development: Ο Εμανουέλ Μπουσετίλ στο Δ.Σ.

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Lamda Development: Ο Εμανουέλ Μπουσετίλ στο Δ.Σ.
Στη θέση του παραιτηθέντος Φώτη Αντωνάτου.

Ο Εμανουέλ Μπουσετίλ εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Lamda Develpoment ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., στη θέση του παραιτηθέντος Φώτη Αντωνάτου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Δ.Σ. της LAMDA Development, στη συνεδρίαση του την 25.05.2022, αφού αποδέχτηκε την, από 25.05.2022, παραίτηση του κ. Φώτιου Αντωνάτου από τη θέση του μη εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Εταιρείας, προέβη στην εκλογή του κ. Emmanuel Bussetil ως μη εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος για το υπόλοιπο της θητείας του.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία, προτίθεται να ανακοινώσει την εκλογή του νέου μη εκτελεστικού μέλους Δ.Σ. στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.

Το βιογραφικό του κ. Emmanuel Bussetil είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.lamdadev.com.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τα τουριστικά ρεκόρ βάζουν την Αθήνα στο ραντάρ των επενδυτών 

Η εφορία αλλάζει εποχή: Τεχνητή νοημοσύνη, ψηφιακοί έλεγχοι και νέα φορολογικά εργαλεία από το 2026

Τέλη κυκλοφορίας: Πώς θα γλιτώσετε την πληρωμή τους - Τα βήματα που οδηγούν στην ψηφιακή ακινησία οχημάτων

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider