Ισχυροποιεί την παρουσία της στα Ιωάννινα η Σκλαβενίτης – Έως αύριο οι υπογραφές με τη SEP Markets Παπαδόπουλος

Μαρίνα Φούντα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ισχυροποιεί την παρουσία της στα Ιωάννινα η Σκλαβενίτης – Έως αύριο οι υπογραφές με τη SEP Markets Παπαδόπουλος
Εννέα καταστήματα της SEP Markets Παπαδόπουλος, από τα 11 που διαθέτει συνολικά, εντάσσονται στο δίκτυο της Σκλαβενίτης. Τι προβλέπει η συμφωνία.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο, Μεγάλη Τρίτη, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές που θα επικυρώσουν τη συμφωνία της Σκλαβενίτης με την τοπική αλυσίδα SEP Markets Παπαδόπουλος που δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα.

Με την εν λόγω συμφωνία – που βρίσκεται στο τελικό της στάδιο – η αλυσίδα Σκλαβενίτης αναμένεται να επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων στην αγορά των Ιωαννίνων, όπου διατηρεί ήδη δύο καταστήματα.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, η συμφωνία θα αφορά αποκλειστικά στην ένταξη εννέα σημείων στο δίκτυο καταστημάτων της Σκλαβενίτης στην ηπειρωτική πόλη, με τη SEP Παπαδόπουλος να διατηρεί δύο καταστήματα από τα έντεκα που διαθέτει συνολικά. Μετά την υλοποίηση της συνεργασίας των αλυσίδων, θα λειτουργούν συνολικά έντεκα καταστήματα Σκλαβενίτης στα Ιωάννινα.

Διασφαλίζονται οι 160 θέσεις εργασίας στα εννέα καταστήματα της SEP Markets Παπαδόπουλος

Στα εννέα καταστήματα της SEP Markets Παπαδόπουλος που εντάσσονται στη Σκλαβενίτης απασχολούνται συνολικά 160 άτομα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όλες οι θέσεις εργασίας θα διατηρηθούν, ενώ στόχος είναι να δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες θέσεις εργασίας στο μέλλον.

Η ένταξη των εννέα καταστημάτων στο δίκτυο της Σκλαβενίτης θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη Μαΐου, ώστε στη συνέχεια να ακολουθήσει πλάνο ανακαίνισής τους.

Για τη Σκλαβενίτης, η οποία διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων με πάνω από 400 σημεία σε όλη την Ελλάδα, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί έμπρακτη στήριξη της SEP Παπαδόπουλος και των εργαζομένων της, με στόχο η τοπική εταιρεία να διασφαλίσει τη βιώσιμη λειτουργία της και να εστιάσει σε νέους τομείς δραστηριότητας. Ουσιαστικά, είναι μια κίνηση που διασφαλίζει θέσεις εργασίας και δίνει τη δυνατότητα στους τοπικούς καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα σημεία για να αγοράσουν τα βασικά αγαθά του νοικοκυριού τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider