Προσλήψεις ΔΕΔΔΗΕ σε εννέα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας - Όλες οι προκηρύξεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσλήψεις ΔΕΔΔΗΕ σε εννέα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας - Όλες οι προκηρύξεις
Προσλήψεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Εύβοια και έξι ακόμα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Νέες προσλήψεις συνολικά 65 ατόμων, σε 9 μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, οι προκηρύξεις αναφέρουν πως οι νέες θέσεις εργασίες βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λειβαδιά, Πύργο, Δράμα, Καλαμάτα, Βόλο Τρίπολη και Εύβοια και πως οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας 8 μηνών.

Συγκεκριμένα ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ανακοινώσει:

1. Πρόσληψη συνολικά 19 ατόμων στην Χαλκίδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας. Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν Υπαλλήλους Γραφείου, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτροτεχνικούς Δικτύων.

  • Δείτε αναλυικά τις προκηρύξεις με ένα κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ.

2. Πρόσληψη συνολικά συνολικά 8 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στις Διευθύνσεις της Καλαμάτας και της Δράμας. Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν Υπαλλήλους Γραφείου, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτροτεχνικούς Δικτύων.

3. Πρόσληψη 21 ατόμων για τη Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου στην Θεσσαλονίκη και το Φάληρο της Αττικής. Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν Ηλεκτροτεχνίτες, Μηχανοτεχνίτες, Χειριστές Μηχανημάτων και Οδηγούς.

  • Δείτε την προκήρυξη με ένα κλικ ΕΔΩ.

4. Πρόσληψη 2 ατόμων στον Πύργο Ηλείας. Η ειδικότητα που ζητείται αφορά 2 Ηλεκτροτεχνίτες Εναερίων - Υπογείων Δικτύων.

  • Δείτε την προκήρυξη με ένα κλικ ΕΔΩ.

5. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται δύο προκηρύξεις για την πρόσληψη συνολικά 9 ατόμων, στον Βόλο και την Τρίπολη. Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτροτεχνικούς Δικτύων.

6. Και η προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ για την πρόσληψη συνολικά 6 ατόμων στην περιοχή της Λιβαδειάς και συγκεκριμένα για την Έδρα και το Πρακτορείο Αμφίκλειας. Η ειδικότητα που ζητείται αφορά 6 Ηλεκτροτεχνικούς Δικτύων.

  • Δείτε την προκήρυξη με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ανάρτηση συμπληρωματικών πινάκων καλούμενων σε συνέντευξη

Ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων στην Προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ 2/2021, για την πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας Πτυχιούχων Διοικητικού Οικονομικού ΠΕ και Πτυχιούχων Διοικητικού Λογιστικού ΤΕ, με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας συμπληρωματικοί πίνακες καλούμενων σε συνέντευξη καθώς και η ημερομηνία, ο τόπος και ο χρόνος διενέργειας των συνεντεύξεων των συγκεκριμένων ειδικοτήτων απασχόλησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΔΕΗ: 39 νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ - Πώς και πότε θα κάνετε αίτηση

ΔΕΔΔΗΕ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες προσληπτέων για τους Ηλεκτροτεχνικούς Σταθμούς Υποσταθμών ΔΕ

gazzetta
gazzetta reader insider insider