Διεύρυνση χαρτοφυλακίου για την Άμβυξ - Συνεργασίες με την Estrella Galicia και τον οίκο De Kuyper

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διεύρυνση χαρτοφυλακίου για την Άμβυξ - Συνεργασίες με την Estrella Galicia και τον οίκο De Kuyper
Διεύρυνση χαρτοφυλακίου για τη μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα.

Την διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της με τη μπύρα Estrella Galicia και τον Οίκο De Kuyper, ολλανδική εταιρία λικέρ και σιροπιών, ανακοίνωσε η Άμβυξ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα.

Η Estrella Galicia είναι η μεγαλύτερη οικογενειακή ανεξάρτητη ζυθοποιία της Ισπανίας η οποία ιδρύθηκε το 1906 από τον José María Rivera Corral. Εδώ και 110 χρόνια, η Estrella Galicia συνεχίζει να παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Λα Κορούνια της Γαλικίας και αποτελεί τη κορυφαίο brand μπύρας στην Ισπανία και εξάγεται σε περισσότερες από 70 χώρες.

O Οίκος De Kuyper από το 1695, δημιουργεί λικέρ, ποτά και σιρόπια έχοντας μία πολύ μεγάλη γκάμα με κωδικούς όπως τα Apricot Brandy, Triple Sec, Βlue Curacao & Parfait Amour. Ο Οίκος δημιουργεί επίσης σιρόπια που αποτελούν το γευστικό µυστικό επιτυχίας σε χιλιάδες cocktails αλλά και σε ζεστά ή κρύα ροφήματα. H γκάμα της De Kuyper, που έχει ανακηρυχθεί επανειλημμένα Liqueur Producer of the Year στον διαγωνισμό ISC (International Spirits Challenge), συμπληρώνεται από διεθνώς καταξιωμένα brands όπως τα Peach Tree, Mandarine Napoleon, Kwai Feh Lychee Liqueur & Heering Cherry Liqueur.

Ο Γιάννης Αρτινός, γενικός διευθυντής της 'Αμβυξ, δήλωσε: «Αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που συνεχίζουμε τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου μας με δυο εμβληματικές συνεργασίες: με τη Νο1 μπύρα στην Ισπανία την Estrella Galicia αλλά και τον Οίκο De Kuyper που έχει μακρά παράδοση στην δημιουργία υψηλής ποιότητας ποτών και αποτελεί ιδανική επιλογή για την αναπλήρωση της Marie Brizard και την περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου μας σε λικέρ και σιρόπια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠε

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ η σαμπάνια Armand de Brignac

gazzetta
gazzetta reader insider insider