Η HighPost Capital εξαγόρασε την εφαρμογή του Κρις Χεμσγουόρθ, Centr, έναντι 200 εκατ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η HighPost Capital εξαγόρασε την εφαρμογή του Κρις Χεμσγουόρθ, Centr, έναντι 200 εκατ. δολαρίων
Πρόκειται για το app που ίδρυσε και σχεδίασε ο Αυστραλός ηθοποιός Κρις Χεμσγουόρθ, γνωστός από τον ρόλο του ως Θορ στις ταινίες της Marvel. 

Η HighPost Capital, η εταιρεία επενδύσεων που ειδικεύεται στον κλάδο των καταναλωτών μόλις έκανε το πρώτο της «στοίχημα» στον τομέα της υγείας και ευεξίας, εξαγοράζοντας της εφαρμογή Centr.

Πρόκειται για το app που ίδρυσε και σχεδίασε ο Αυστραλός ηθοποιός Κρις Χεμσγουόρθ, γνωστός από τον ρόλο του ως Θορ στις ταινίες της Marvel, μέσα από το οποίο προωθεί προγράμματα γυμναστικής, ευεξίας και καλής φυσικής κατάστασης.

Παράλληλα, η εταιρεία επενδύσεων HighPost Capital, με ιδρυτές τον Ντέιβιντ Μόρος και τον - νεότερο αδερφό του Τζεφ Μπέζος - Μαρκ Μπέζος, αγόρασε την κατασκευάστρια οργάνων γυμναστικής Inspire Fitness, με στόχο να ενσωματώσει τα προϊόντα της στην εφαρμογή της Centr.

Η αξία της νέας «εταιρείας» εκτιμάται πάνω από τα 200 εκατ. δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του χρέους και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος μετά την HighPost.

Στα σχέδια της νέας εταιρείας είναι η προσθήκη νέου περιεχομένου και την προσθήκη περισσότερων γλωσσών, όπως τα ισπανικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Apple: Εξετάζει την προμήθεια τσιπ μνήμης για τα iPhone από την Κίνα

Η Blue Origin στέλνει στο διάστημα τον πρώτο επανδρωμένο πύραυλο του 2022 - Δείτε την εκτόξευση (vid)

gazzetta
gazzetta reader insider insider