Papoutsanis: Νέο Κρεμοσάπουνο Natura Advanced Protect, Εντυπωσιακά Αντιβακτηριδιακό!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Papoutsanis: Νέο Κρεμοσάπουνο Natura Advanced Protect, Εντυπωσιακά Αντιβακτηριδιακό!
Η Papoutsanis, η κορυφαία ελληνική εταιρία με 150 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων προσωπικής φροντίδας, παρουσιάζει το καινοτόμο αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο Natura Advanced Protect

Η Papoutsanis, η κορυφαία ελληνική εταιρία με 150 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων προσωπικής φροντίδας, παρουσιάζει το καινοτόμο αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο Natura Advanced Protect, που έρχεται να ενισχύσει την υπόσχεση Natura για καθημερινή υγιεινή προστασία των χεριών σας.

Με πρωτοποριακή σύνθεση PRO CLEAN+, το Natura Advanced Protect εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηρίων σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Η πλούσια, παχύρευστη φόρμουλα αγκαλιάζει το δέρμα σας ενώ πλένετε τα χέρια σας, ώστε να φτάσει παντού και να τα καθαρίσει αποτελεσματικά. Δερματολογικά ελεγμένα και με φυσικά πρεβιοτικά, που ενισχύουν τη χλωρίδα της επιδερμίδας, τα Natura Advanced Protect διατίθενται σε δύο υπέροχα αρώματα: Extra Fresh (με μέντα & περγαμόντο) και Active Clean (με ευκάλυπτο & βιολέτα), αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

To Natura Advanced Protect εγγυάται αποτελεσματική, καθημερινή υγιεινή προστασία για τα χέρια σας με τη μοναδική φροντίδα και δέσμευση της Papoutsanis για προϊόντα υψηλής ποιότητας. Απευθύνεται σε καταναλωτές που αναζητούν υψηλή αντιβακτηριδιακή προστασία για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

Το Natura είναι ένα brand με επώνυμα, ελληνικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής, αποτελεσματικά, ποιοτικά και προσιτά για όλη την οικογένεια.

Η κ. Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Διευθύντρια Marketing της Papoutsanis, δήλωσε σχετικά με το νέο λανσάρισμα: «Η πανδημία έχει αλλάξει βαθιά και μακροπρόθεσμα τη σχέση των καταναλωτών με την καθαριότητα και έχει οδηγήσει σε επανεκτίμηση της αξίας της σωστής υγιεινής των χεριών και σε στροφή προς αντιβακτηριακά προϊόντα. Το νέο Natura Advanced Protect έρχεται να απαντήσει ακριβώς σε αυτή την ανάγκη, καθώς δεν είναι ένα απλό κρεμοσάπουνο, αλλά ένα πολύ αποτελεσματικό αντιβακτηριακό προϊόν με αποδεδειγμένη δράση. Πρόκειται για μία σημαντική καινοτομία την οποία δουλέψαμε για περισσότερο από δύο χρόνια σε συνεργασία με το Τμήμα R&D της Παπουτσάνης και είμαστε πολύ περήφανοι για το συγκεκριμένο λανσάρισμα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών μας, πάντα με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την ελληνικότητα».

Το Natura Advanced Protect θα υποστηριχθεί από ολοκληρωμένη 360° επικοινωνία, στην οποία εντάσσεται δυνατή τηλεοπτική επικοινωνία, έντονη υποστήριξη στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια ευρύτατη σειρά ενεργειών προβολής και προωθητικών δράσεων στα σημεία πώλησης.

Δείτε το TVC για το νέο Natura Advanced Protect εδώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δύο νέες διακρίσεις για το KARAVAKI και τη νέα vegan σειρά Papoutsanis Aromatics

gazzetta
gazzetta reader insider insider