PayByBank: Ένας καινοτόμος τρόπος ηλεκτρονικών πληρωμών από την PayLink

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
PayByBank: Ένας καινοτόμος τρόπος ηλεκτρονικών πληρωμών από την PayLink
30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελλάδα συμπλήρωσε η “WorldBridge - Ίδρυμα Πληρωμών Α.Ε.”, με διακριτικό τίτλο “PayLink”, κύριος Αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα.

Η “WorldBridge - Ίδρυμα Πληρωμών Α.Ε.”, με διακριτικό τίτλο “PayLink”, κύριος Αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα συμπλήρωσε 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελλάδα και επεκτείνει τις υπηρεσίες της φέρνοντας μια νέα εποχή στις ηλεκτρονικές πληρωμές με το καινοτόμο PayByBank.

Η υπηρεσία αυτή αυτοματοποιεί και εκσυγχρονίζει πλήρως την παραδοσιακή «κατάθεση μέσω τραπεζικού λογαριασμού» και κυρίως δίνει τη δυνατότητα σε ηλεκτρονικά καταστήματα να δεχτούν μέχρι και μετρητά από τους καταναλωτές για τις ηλεκτρονικές τους παραγγελίες.

Βραβευμένο κατ’ εξακολούθηση στο πλαίσιο των «evolution awards», των επιχειρηματικών βραβείων που απευθύνονται σε e-shops & e-businesses, το PayByBank είναι ο πιο απλός τρόπος να δεχθεί μια επιχείρηση online & offline πληρωμές σε πραγματικό χρόνο με απόλυτη ασφάλεια. Με το e-commerce να κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος στην αγορά, η ανάγκη για ασφαλείς, εύκολους και κυρίως άμεσους τρόπους πληρωμής γίνεται πιο επιτακτική και το PayByBank καλύπτει αυτή την ανάγκη μέσα από πολλαπλά κανάλια (omnichannel).

Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του PayByBank συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η σταθερή και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, η απλή τεχνική διασύνδεση μέσω API Key καιμέσω πληθώρας υποστηριζόμενων plugins (Magento, OpenCart, Woo Commerce, κ.α.), καθώς και η δυνατότητα ενσωμάτωσης του σε λογιστικά προγράμματα ERP.

Το E-SHOP, το e-fresh, το ΛΗΤΩ, το smile pharmacy και δεκάδες ακόμα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν ήδη εντάξει το PayBybank στο checkout σαν τρόπο πληρωμής, εξοικονομούν χρόνο και χρήμα δεδομένου ότι εξαλείφεται πλήρως η ανάγκη τήρησης πολλαπλών τραπεζικών λογαριασμών και της χειροκίνητης διαδικασίας ελέγχου καταθετηρίων, μειώνονται τα τηλεφωνήματα από πελάτες για επιβεβαιώσεις και εξομαλύνονται οι αποστολές εμπορευμάτων καθώς οι αποθήκες ενημερώνονται αυτόματα για τις πληρωμές.

Για τους Καταναλωτές τα οφέλη είναι εξίσου σημαντικά. Αφενός μπορούν να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικές αγορές με ασφάλεια και χωρίς να δώσουν τα στοιχεία της κάρτας τους. Επιπρόσθετα, τους δίνεται η δυνατότητα να πληρώσουν είτε μέσω του τραπεζικού τους λογαριασμού είτε ακόμα και με μετρητά σε κάποιο από τα εκατοντάδες συνεργαζόμενα σημεία της PayLink στην Ελλάδα όταν τους εξυπηρετεί καλύτερα, απογεύματα και Σαββατοκύριακα, χωρίς αυτό να συνεπάγεται καθυστέρηση της παραγγελίας. Η πληρωμή είναι τόσο απλή, όσο και η πληρωμή ενός λογαριασμού ΔΕΚΟ.

Το PayByBank γίνεται επίσης και εργαλείο και για την είσπραξη τιμολογίων. Μέσω ισχυρής κωδικοποίησης πραγματοποιούνται αυτοματοποιημένες και σε πραγματικό χρόνο εισπράξεις τιμολογίων, ενώ εξαλείφεται το πιθανό κόστος τραπεζικής προμήθειας σε περίπτωση που ο πελάτης πληρώσει από τράπεζα διαφορετική από αυτή που χρησιμοποιεί η επιχείρηση.

Η ταυτοποίηση των εισπράξεων και των τιμολογίων γίνεται αυτόματα, ενώ αναβαθμίζονται οι υπάρχουσες δυνατότητες εξόφλησης μέσω της δυνατότητας χρήσης 5 διαφορετικών τρόπων πληρωμής (E-banking,συνεργαζόμενα σημεία πληρωμής με μετρητά, τραπεζικά καταστήματα, Mobile banking, Phone banking), ακόμα και απογεύματα και σαββατοκύριακα.

Το PayByBank υπάρχει ήδη σαν λειτουργικότητα στο σύστημα Επιχειρησιακού Προγραμματισμού Πόρων Pylon της EPSILON NET, αλλά και στις Online εφαρμογές Επιχειρησιακού Προγραμματισμού bmind & Billit, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων, τόσο των μικρομεσαίων όσο και μεγαλύτερων.

Στα άμεσα σχέδια της PayLink είναι να προσφέρει και άλλες λύσεις για Online πληρωμές, με ή χωρίς e-shop, να επεκτείνει τη διαλειτουργικότητα του PayByBank με περισσότερα Content Management Systems (CMS) και ERP πλατφόρμες, αλλά παράλληλα να λειτουργήσει σαν ένα σύγχρονο διαδικτυακό εργαλείο πληρωμών με analytics και reporting για τους Εμπόρους.

30 Χρόνια PayLink: Μοιράζουμε χαμόγελα, συνδέουμε τον κόσμο!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πώς η PayLink άλλαξε το τοπίο πληρωμών στην Ελλάδα – Τα 30 χρόνια συνεργασίας με την Western Union και το phygital μέλλον

gazzetta
gazzetta reader insider insider