Αεροπορικές: Delta και United αναβαθμίζουν τις προβλέψεις τους για τα έσοδα παρά τα πιο ακριβά καύσιμα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αεροπορικές: Delta και United αναβαθμίζουν τις προβλέψεις τους για τα έσοδα παρά τα πιο ακριβά καύσιμα
Η Delta Air Lines και η United Airlines αναβάθμισαν τις προβλέψεις τους για τα έσοδα τριμήνου την Τρίτη λόγω της ισχυρότερης ζήτησης, αν και αναμένουν υψηλότερο καυσίμων.

Η Delta Air Lines και η United Airlines αναβάθμισαν τις προβλέψεις τους για τα έσοδα τριμήνου την Τρίτη λόγω της ισχυρότερης ζήτησης, αν και αναμένουν υψηλότερο κόστος καυσίμων.

Η Delta ανακοίνωσε ότι αναμένει τα έσοδα της το τρίμηνο του Μαρτίου να ανακάμψουν στο 78% των επιπέδων του 2019, έναντι προηγούμενης πρόβλεψης μεταξύ 72% και 76% τον Ιανουάριο.

Η United Airlines από την άλλη, ανακοίνωσε επίσης ένα αναβαθμισμένο guidance, προβλέποντας τώρα τα έσοδά της το πρώτο τρίμηνο του 2022 κοντά στην μεγαλύτερη τιμή του εύρους 20% έως 25% χαμηλότερα από τα επίπεδα του πρώτου τριμήνου του 2019.

Η μετοχή της Delta κέρδισε 3,7% ενώ της United 4%.

Η Delta ακόμα ανακοίνωσε ότι η ζημιά της προ φόρων το τρίμηνο εξακολουθεί να συμφωνεί με τις αρχικές της προσδοκίες, παρά την αύξηση των τιμών των καυσίμων. Οι αναμενόμενες προσαρμοσμένες τιμές καυσίμων αυξήθηκαν στα 2,80 δολάρια το γαλόνι από 2,35 δολάρια έως 2,50 δολάρια παλαιότερα. Αναμένει «σταθερά» κέρδη προ φόρων για τον μήνα Μάρτιο, καθώς τα ισχυρότερα έσοδα αντισταθμίζουν το υψηλότερο κόστος καυσίμων.

Η United αύξησε επίσης την εκτίμηση της τιμής των καυσίμων στα 2,99 δολάρια ανά γαλόνι από 2,51 δολάρια ανά γαλόνι τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, η United σημείωσε ότι η ανάκαμψη των ταξιδιών επιταχύνεται, αναφέροντας «πολύ ισχυρή» ζήτηση σε ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά από την έναρξη της πανδημίας, ανακτώντας στο 70% των επιπέδων του 2019 μέχρι στιγμής τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider