Evergrande: Στην πόλη Γκουανγκζού μεταφέρεται η έδρα της εταιρείας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Evergrande: Στην πόλη Γκουανγκζού μεταφέρεται η έδρα της εταιρείας
Η κινεζική υπερχρεωμένη εταιρεία ακινήτων Evergrande έχει εγκαταλείψει τα γραφεία της στην πόλη Σενζεν και μεταφέρθηκε στην διπλανή πόλη Γκουανγκζου, αναφέρει δημοσίευμα της κινεζικής The Paper.

Στην κινεζική πόλη Γκουανγκζού -πρωτεύουσας της ομώνυμης επαρχίας- από την Σενζέν μεταφέρεται η έδρα της κινεζικής Evergrande, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας The Paper.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, το λογότυπο της εταιρείας είχε αφαιρεθεί μερικώς από τη μία πλευρά του κτιρίου, ενώ υπάλληλοι ασφαλείας ανέφεραν ότι η μεταφορά της έδρας είχε πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το Reuters, το κτίριο που στέγαζε την εταιρεία στην Σενζέν αποτέλεσε το σκηνικό χαοτικών διαδηλώσεων τον Σεπτέμβριο, όταν δεκάδες επενδυτές και προμηθευτές του κινεζικού κολοσσού στον κλάδο της ανάπτυξης ακινήτων απαιτούσαν την αποπληρωμή δανείων και χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Σημειώνεται παράλληλα, πως η Γκουανγκζού αποτέλεσε την πόλη στην οποία ιδρύθηκε η Evergrande, πριν μεταφερθεί στην Σενζέν το 2017.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider