Επιχειρήσεις | Ελλάδα
23-12-2021 | 17:13

PREMIA: Από σήμερα η έναρξη της Ειδικής Διαπραγμάτευσης

Newsroom
Μοιράσου το
PREMIA: Από σήμερα η έναρξη της Ειδικής Διαπραγμάτευσης
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η Παντελάκης Χρηματιστηριακή αναλαμβάνει τον ρόλο του Ειδικού Διαπραγματευτή για τις μετοχές της PREMIA, προς ενίσχυση της ρευστότητάς και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όρισε ημερομηνία έναρξης της Ειδικής Διαπραγμάτευσης την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρεία με την επωνυμία «PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής η "Εκδότρια") ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών με την από 22/12/2021 απόφασή της ενέκρινε την απόκτηση από τo Mέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών «ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εκδότριας προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους και όρισε ημερομηνία έναρξης της Ειδικής Διαπραγμάτευσης την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021.

Η Εκδότρια έχει συνάψει με βάση και τα οριζόμενα του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. με τους εξής βασικούς όρους:

1. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές Ειδικής Διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εκδότριας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εκδότρια θα καταβάλλει αμοιβή στην ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.

2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Σχεδόν 200 πολίτες εμβολιάστηκαν χωρίς ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους