Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του CEO της Reggeborgh με τον Μητσοτάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του CEO της Reggeborgh με τον Μητσοτάκη
Η ανακοίνωση της εταιρείας για τη συνάντηση που είχε ο Χένρι Χόλτερμαν, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ως «αντίθετα με την πραγματικότητα και ανάξια σοβαρού σχολιασμού» χαρακτηρίζει η Reggeborgh τα σχόλια περί συζήτησης θεμάτων της εταιρικής μειοψηφίας του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από τη συνάντηση που είχε σήμερα ο CEO της εταιρείας, Χένρι Χόλτερμαν, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και στην οποία, σύμφωνα με την Reggeborgh, συζητήθηκαν «οι νέες επενδυτικές ευκαιρίες που ανοίγονται στην Ελλάδα και στις οποίες ο Όμιλος Reggeborgh δηλώνει παρών».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Reggeborgh:

Σήμερα, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, έγινε δεκτός από τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο CEO της Reggeborgh Invest B.V. κ. Χένρι Χόλτερμαν.

Θέματα της συζήτησης ήταν οι νέες επενδυτικές ευκαιρίες που ανοίγονται στην Ελλάδα, και στις οποίες ο Όμιλος Reggeborgh δηλώνει παρών.

Είναι πλήρως αντίθετα με την πραγματικότητα και ανάξια σοβαρού σχολιασμού μεμονωμένα διαδικτυακά σχόλια περί συζήτησης θεμάτων της εταιρικής μειοψηφίας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ελλάκτωρ: Καμία συνεργασία της Reggeborgh με την Atlas - Εξώδικο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Ελλάκτωρ: Νέες αγορές μετοχών από τη Reggeborgh

gazzetta
gazzetta reader insider insider