Ενισχύει τη διευθυντική της ομάδα η Lamda Development

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ενισχύει τη διευθυντική της ομάδα η Lamda Development
Σε αλλαγές στην οργανωτική δομή της Εταιρείας προχώρησε η Lamda Development. 

Σε αλλαγές στην οργανωτική δομή της Εταιρείας προχώρησε η Lamda Development, σημειώνοντας πως συνεχίζει να ενισχύει την οργάνωσή της, προχωρώντας δυναμικά στην υλοποίηση του έργου του Ελληνικού.

Μάλιστα, η Lamda Development ενισχύει το διευθυντικό team της με στελέχη από το εξωτερικό, με μεγάλη εμπειρία, συμβάλλοντας και στην επιστροφή εξειδικευμένου προσωπικού υψηλών προδιαγραφών και ανώτατου επιπέδου, τα οποία θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στη μεγάλη ανάπτυξη στο Ελληνικό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Δημήτρης Κίτσιος, Πολιτικός Μηχανικός, θα αναλάβει το ρόλο του Chief Infrastructure & Controls Officer. Ο κ. Κίτσιος διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε Development και Project Μanagement μεγάλων έργων σε αντίστοιχες εταιρείες στην Ασία, Μέση Ανατολή και Αμερική. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών σε Construction Engineering and Management από το πανεπιστήμιο του Stanford. Ο κ. Κίτσιος αναλαμβάνει καθήκοντα στα μέσα Ιανουαρίου 2022.

Ο κ. Δημήτρης Ζωντανός αφήνει το ρόλο του Chief Construction and Planning Officer και συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο του Ελληνικού, αναλαμβάνοντας ρόλο Συμβούλου στον CEO και αξιοποιώντας περαιτέρω από αυτήν την θέση την πολύχρονη εμπειρία του.

O κ. Ζήσιμος Δανηλάτος, Chief Development Officer αποχώρησε από την Εταιρεία την 30.11.2021 μετά από 19 χρόνια πολύτιμης συνεισφοράς, ιδιαίτερα στο έργο του Ελληνικού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider