Ελλάδα
22-11-2021 | 11:58

Έφτασε Θεσσαλονίκη το sklavenitis.gr – Έρχονται κι άλλες πόλεις το 2022

Μαρίνα Φούντα
Μοιράσου το
Έφτασε Θεσσαλονίκη το sklavenitis.gr – Έρχονται κι άλλες πόλεις το 2022
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Τον δρόμο για τη συμπρωτεύουσα πήρε το eMarket της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, καθώς λίγο μετά τα μέσα Νοεμβρίου, το sklavenitis.gr ξεκίνησε να εξυπηρετεί και τη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος αυτής.

Η κίνηση αυτή έρχεται να ενδυναμώσει περαιτέρω την ψηφιακή δραστηριότητα της εταιρείας, καθώς εντός του 2021 η εταιρεία προχώρησε στην επέκταση του eMarket σε τρεις νέες περιοχές πέραν της Αττικής, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές νέες δυνατότητες προμήθειας βασικών αγαθών στο ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Η αρχή - πέραν της Αττικής - έγινε στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, όταν το sklavenitis.gr ενεργοποιήθηκε στη Λάρισα, εγκαινιάζοντας την επέκτασή του στην περιφέρεια. Ακολούθησε στις αρχές Νοεμβρίου η Πάτρα και τώρα το eMarket της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ «ανέβηκε» βορειότερα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, το 2022 θα συνεχιστεί η ανάπτυξη του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket μέσω ενεργοποίησης του σε νέες πόλεις και εμπλουτισμού των διαθέσιμων κατηγοριών, με στόχο να προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της άριστη εξυπηρέτηση σε όλα τα σημεία διεπαφής.

Πώς γίνονται οι παραγγελίες

Στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket οι καταναλωτές της συμπρωτεύουσας μπορούν να βρουν πάνω από 10.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης και να προμηθευτούν τα βασικά αγαθά που χρειάζονται εύκολα, γρήγορα και απλά.  Επιπλέον, μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας (κάρτα, μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα. Οι παραδόσεις για αγορές άνω των 30 ευρώ είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των online παραγγελιών στην περιοχή, η Σκλαβενίτης προχώρησε στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου e-hub 3.200 τ.μ το οποίο βρίσκεται στην Πυλαία. Παράλληλα, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών η εταιρεία διαθέτει πάνω από 60 οχήματα και έχει ήδη προχωρήσει σε προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού.

«Ενός έτους» γίνεται το sklavenitis.gr

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εισήλθε επίσημα στην ψηφιακή εποχή ακριβώς πριν από 12 μήνες.

 Ήταν στα τέλη Νοεμβρίου του 2020, όταν στη σκιά των νέων αναγκών που γέννησε η πανδημία του κορονοϊού, ξεκίνησε η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του sklavenitis.gr.

Η εταιρεία από τις αρχές του 2020 είχε ξεκινήσει την ηλεκτρονική της παρουσία μέσω της εξαγοράς του caremarket.gr.

Ο στόχος τότε ήταν εντός του 2020 να ενσωματωθεί πλήρως στο brand ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Έτσι από τα τέλη Νοεμβρίου 2020, οι καταναλωτές που έμπαιναν στο caremarket.gr ενημερώνονταν ότι «το Caremarket δίνει τη θέση του στο eMarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.