Τα Coffee Berry συνεργάζονται με την We4All για έναν κόσμο πιο πράσινο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Coffee Berry συνεργάζονται με την We4All για έναν κόσμο πιο πράσινο
Μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, για κάθε αγορά ροφήματος βιολογικού καφέ Coffee Berry, η εταιρεία διαθέτει 0,10€ για την αναδάσωση περιοχών σε όλη την Ελλάδα.

Tα Coffee Berry ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό We4All, θέλοντας να συμβάλουν στο όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον. Μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, για κάθε αγορά ροφήματος βιολογικού καφέ Coffee Berry, η εταιρεία διαθέτει 0,10€ για την αναδάσωση περιοχών σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία έχει ξεκινήσει από την 1η Οκτωβρίου - την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ- και η οποία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δράσεων της εταιρείας, που έχουν οικολογικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με αυτόν τον τρόπο, τα Coffee Berry αναγνωρίζουν την άμεση ανάγκη αναδάσωσης της χώρας μας και συνεισφέρουν σε αυτήν, συνδυάζοντας ένα αγαπημένο ρόφημα βιολογικού καφέ με μια σημαντική δράση ευαισθητοποίησης.

Σε μία περίοδο που η βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Coffee Berry σε συνεργασία με την We4All συνεισφέρουν στην περιβαλλοντική εκστρατεία με στόχο να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider