Dollar Tree: Άλμα για τη μετοχή μετά τις φήμες για αγορά μεριδίου $1,8 δισ. από ακτιβιστή επενδυτή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Dollar Tree: Άλμα για τη μετοχή μετά τις φήμες για αγορά μεριδίου $1,8 δισ. από ακτιβιστή επενδυτή
Άλμα σημειώνει προσυνεδριακά η μετοχή της Dollar Tree στον «απόηχο» δημοσιεύματος της Wall Street Journal που θέλει τον ακτιβιστή επενδυτή Mantle Ridge LP να έχει αποκτήσει μερίδιο 1,8 δισ. δολαρίων στην εκπτωτική αλυσίδα λιανεμπορίου και να σχεδιάζει να κάνει κινήσεις για άνοδο της τιμής της μετοχής της.

Άλμα 7% σημειώνει προσυνεδριακά η μετοχή της Dollar Tree στον «απόηχο» δημοσιεύματος της Wall Street Journal που θέλει τον ακτιβιστή επενδυτή Mantle Ridge LP να έχει αποκτήσει μερίδιο 1,8 δισ. δολαρίων στην εκπτωτική αλυσίδα λιανεμπορίου και να σχεδιάζει να κάνει κινήσεις για άνοδο της τιμής της μετοχής της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται ανώνυμες πηγές, η Mantle Ridge θα πιέσει για αλλαγές στην Family Dollar. Η επενδυτική συνεργάζεται με τον Richard Dreiling, πρώην CEO της ανταγωνίστριας της Dollar Tree, Dollar General, ο οποίος πιστώθηκε την ανάκαμψη αυτής της εταιρείας στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

Τα σχέδια της Mantle Ridge ενδέχεται να περιλαμβάνουν την προσθήκη μελών στο δ.σ. της Dollar Tree όταν ανοίξει το παράθυρο ενός μηνός στις 24 Νοεμβρίου. Η μετοχή της Dollar Tree έχειθ ενισχυθεί κατά περίπου 40% την τελευταία πενταετία, ενώ αυτή της Dollar General έχει κερδίσει πάνω από 190%.

Φώτο: getty images/ideal images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider