Η Booking αγοράζει την GetaRoom έναντι 1,2 δισ. δολάρια - Την μετατρέπει σε PriceLine

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Booking αγοράζει την GetaRoom έναντι 1,2 δισ. δολάρια - Την μετατρέπει σε PriceLine
Σχεδιάζει να μετατρέψει την Getaroom σε Priceline για να δημιουργήσει μια νέα επιχειρηματική μονάδα στρατηγικών συνεργασιών που θα βελτιώσει τη διανομή B2B για τους συνεργαζόμενους ξενοδόχους της.

Η Booking Holdings ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι συμφώνησε να αγοράσει την Getaroom, έναν B2B διανομέα δωματίων ξενοδοχείων, από την εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Court Square Capital Partners για περίπου 1,2 δισ. δολάρια.

Ο πάροχος διαδικτυακών ταξιδιωτικών υπηρεσιών δήλωσε ότι σχεδιάζει να μετατρέψει την Getaroom σε Priceline για να δημιουργήσει μια νέα επιχειρηματική μονάδα στρατηγικών συνεργασιών που θα βελτιώσει τη διανομή B2B για τους συνεργαζόμενους ξενοδόχους της.

Η Booking είπε ότι η Getaroom με έδρα το Ντάλας, που ιδρύθηκε το 2005, έχει περισσότερες από 150 θυγατρικές. Ο διευθύνων σύμβουλος της Getaroom, Ματ Ντέιβις, θα ηγηθεί της νέας μονάδας στρατηγικών συνεργασιών Priceline.

Η Court Square με έδρα τη Νέα Υόρκη, μια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών μεσαίας αγοράς με υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία 7,65 δισ. δολαρίων, απέκτησε το πλειοψηφικό μερίδιο της Getaroom το 2018.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider