Αύξηση 40% των χρηστών του Uber app από τουρίστες στην Ελλάδα φέτος σε σχέση με το 2019

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αύξηση 40% των χρηστών του Uber app από τουρίστες στην Ελλάδα φέτος σε σχέση με το 2019
Οι Αμερικανοί ήταν εκείνοι που χρησιμοποίησαν περισσότερο το app για να εξασφαλίσουν τις μετακινήσεις τους στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021

Οι επισκέπτες από ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία στην κορυφή ανάμεσα στους τουρίστες που χρησιμοποίησαν το app της Uber στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εφαρμογής, ο αριθμός των ξένων τουριστών που εξασφάλισαν τη μετακίνησή τους στη χώρα μας μέσω Uber το φετινό καλοκαίρι ήταν 1,4 φορές μεγαλύτερος σε σχέση με αυτόν του 2019.

Μάλιστα, από το σύνολο των ξένων επισκεπτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι Αμερικανοί ήταν εκείνοι που χρησιμοποίησαν περισσότερο το app για να εξασφαλίσουν τις μετακινήσεις τους στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα 2 στους 10 τουρίστες που χρησιμοποίησαν το mobility app της Uber, ήταν από τις ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο βρέθηκαν στην κορυφή της σχετικής λίστας για τη Θεσσαλονίκη.

Συνοπτικά, η δεκάδα των χωρών από τις οποίες προήλθαν οι περισσότεροι χρήστες της εφαρμογής Uber το φετινό καλοκαίρι είναι:

  1. ΗΠΑ
  2. Ηνωμένο Βασίλειο
  3. Γαλλία
  4. Γερμανία
  5. ΗΑΕ
  6. Πολωνία
  7. Ουκρανία
  8. Ρουμανία
  9. Ολλανδία
  10. Πορτογαλία

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η μέση σύνταξη των 865 ευρώ οδήγησε πίσω στη δουλειά 300.000 συνταξιούχους

Οι απειλητικοί κύκλοι του Ιράν - Μαγνήτης ο Αλέξης - Πώς διαβάζει τη Νέα Αριστερά ο Καρανίκας - 25η Μαρτίου στο Γιοχάνεσμπουργκ

Στις 26 Μαρτίου η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού - Συνετή αύξηση εισηγείται η Νίκη Κεραμέως

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider