Ελλάδα
19-10-2021 | 10:42

Real Consulting: Εξαγορά του 60% της CLOUDIDEAS για 800.000 ευρώ

Newsroom
Μοιράσου το
Real Consulting: Εξαγορά του 60% της CLOUDIDEAS για 800.000 ευρώ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την εξαγορά του 60% του μετοχικού κεφαλαίου της CLOUDIDEAS ανακοίνωσε η Real Consulting, έναντι 800.000 ευρώ

Σύμφωνα με ενημέρωση της δεύτερης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, «η CLOUDIDEAS GmbH είναι γερμανική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την πλατφόρμα Salesforce , την κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων σε διεθνές επίπεδο.

Το συμφωνηθέν τίμημα για την αγορά των ως άνω μετοχών ανέρχεται σε € 800 χιλ., με πρώτη καταβολή το ποσό των € 250 χιλ. ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής σύμφωνα με τους προβλεπόμενους όρους η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Α’ τρίμηνο του 2022.

Η REAL CONSULTING με την εξαγορά του 60% των μετοχών της CLOUDIDEAS επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Γερμανία, διευρύνοντας ταυτόχρονα το portfolio υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της, επενδύοντας στην κορυφαία - σε διεθνές επίπεδο – πλατφόρμα CRM της Salesforce.

Η Salesforce έγινε παγκοσμίως γνωστή από την βέλτιστη και τεχνολογικά προηγμένη λύση διαχείρισης σχέσης πελατών την οποία ολοκληρώνει με μια σουίτα επιχειρησιακών εφαρμογών που επικεντρώνονται στην εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών, την αυτοματοποίηση ενεργειών μάρκετινγκ, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την επιχειρηματική ευφυΐα με ενσωματωμένες λύσεις τεχνητής νοημοσύνης καθώς και τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη apps που ενοποιούν δεδομένα και λειτουργίες σε όλο το εύρος μιας επιχείρησης.

 Η CLOUDIDEAS, για περισσότερα από δέκα χρόνια, παρέχει καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις Salesforce σε μια πληθώρα πελατών που προέρχεται κυρίως από τους κλάδους Τεχνολογίας, Μάρκετινγκ & Ενημέρωσης, Χρηματοοικονομικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Εμπορίου. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Salesforce, εδρεύει στην Φρανκφούρτη και διατηρεί γραφεία στο Ντίζελντοφ της Γερμανίας.

Περισσότερα από 20 πιστοποιημένα στελέχη υψηλής εξειδίκευσης και δεξιοτήτων καλύπτουν όλο το εύρος λύσεων Salesforce, και συγκεκριμένα τις λύσεις Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud, Marketing Cloud, Pardot και Commerce Cloud από την ανάλυση των επιχειρησιακών ιδιαιτεροτήτων , τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της βέλτιστης λύσης  έως και την παροχή managed services.

Το 2021 η εταιρεία αναμένεται να πραγματοποιήσει πωλήσεις περίπου € 1,8 εκατ ενώ το EBITDA να ξεπεράσει τις € 350 χιλ». 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.