Η ρωσική Softline αναζητά αποτίμηση 1,9 δισ. δολαρίων στην πρώτη δημόσια προσφορά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ρωσική Softline αναζητά αποτίμηση 1,9 δισ. δολαρίων στην πρώτη δημόσια προσφορά
Η Softline σχεδιάζει να συγκεντρώσει κεφάλαια ύψους 400 εκατ. δολαρίων πουλώντας νέες μετοχές και να χρησιμοποιήσει τα έσοδα για αγορές και ανάπτυξη.

Στα 1,93 δισ. δολάρια εκτιμάται πως θα φτάσει η αποτίμηση της Softline Holding Ltd., της εταιρείας ΙΤ υπηρεσιών και πάροχο προγραμμάτων κυβερνοασφάλειας του Ρώσου μεγιστάνα Igor Borovikov, μετά τον ορισμό του πεδίου τιμής για την πρώτη δημόσια προσφορά της στις αγορές του Λονδίνου και της Μόσχας.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία πρότεινε στους επενδυτές τιμή μετοχής από 7.50 δολάρια έως 10.50 δολάρια, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί κοντά στις 26/10 και την οριστική τιμή μετοχής για τη δημόσια προσφορά να ανακοινωθεί την επόμενη ημέρα.

Η Softline σχεδιάζει να συγκεντρώσει κεφάλαια ύψους 400 εκατ. δολαρίων πουλώντας νέες μετοχές και να χρησιμοποιήσει τα έσοδα για αγορές και ανάπτυξη. Σύμφωνα με το πεδίο τιμής, η εταιρεία αναμένει κεφαλαιοποίηση μεταξύ 1,49 δισ. δολάρια και 1,93 δισ. δολάρια.

Όπως αναφέρεται, η Ρωσία παραμένει μία από τις μεγαλύτερες αγορές για την Softline, με κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο, όπου και σχεδιάζει να έχει την κύρια δημόσια εγγραφή, με δευτερεύουσα εγγραφή στο Χρηματιστήριο της Μόσχας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κίνα: Εγκρίθηκε η αρχική δημόσια προσφορά για την Cai Qin Technology στο Χρηματιστήριο της Σανγκάης

gazzetta
gazzetta reader insider insider