Cosmote Neo: Η νέα ψηφιακή κινητή που καταργεί τις δεσμεύσεις συμβολαίου

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Cosmote Neo: Η νέα ψηφιακή κινητή που καταργεί τις δεσμεύσεις συμβολαίου
Την πρώτη «digital κινητή» στην Ελλάδα, λανσάρει από σήμερα η Cosmote και δίνει δώρο 100 GB για έναν ολόκληρο χρόνο.

Την πρώτη «digital κινητή» στην Ελλάδα, λανσάρει από σήμερα η Cosmote, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών που άλλαξαν άρδην με την ψηφιοποίηση που έφερε η πανδημία. Ο λόγος για το Cosmote neo, μια νέα επιλογή κινητής σύνδεσης, εντελώς διαφορετική από τα συμβόλαια και τα καρτοκινητά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Με σήμα κατατεθέν την ευελιξία, η νέα επιλογή Cosmote Νeo, δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν ένα πακέτο κινητής ανάλογο με τις ανάγκες και να το ενεργοποιήσουν, τροποποιήσουν ή και καταργήσουν μέσα από την εφαρμογή της Cosmote χωρίς γραφειοκρατεία και πρόσθετες χρεώσεις.

Για την ακρίβεια, όπως διευκρινίστηκε κατά την παρουσίαση του προϊόντος στους δημοσιογράφους, το Cosmote Neo δίνει την δυνατότητα απόκτησης νέας σύνδεσης φορητότητας άμεσα από το κινητό με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι παροχές αυτής της σύνδεσης δε μπορούν να αλλάζουν ακόμα και κάθε μήνα, με τον συνδρομητή να επιβαρύνεται μόνο με το κόστος των δεδομένων και των λεπτών ομιλίας που καταναλώνει, χωρίς δηλαδή πρόσθετες χρεώσεις για την αλλαγή πακέτου.

Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές με τιμή από 20 έως 30 ευρώ μπορούν να επιλέγουν κάθε μήνα το πακέτο ομιλίας μηνυμάτων και δεδομένων που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Η επιλογή γίνεται μεταξύ τεσσάρων προσφερόμενων πακέτων data και λεπτών ομιλίας στην αρχή κάθε μήνα και η εξόφληση γίνεται αυτόματα μέσα από πιστωτική ή χρεωστική κάρτα την οποία έχουν καταχωρήσει οι καταναλωτές στο app της Cosmote. Ωστόσο, διατίθενται επιπλέον πακέτα (MB, λεπτά ομιλίας, SMS) που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

H νέα αυτή κατηγορία κινητής, είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακή και όπως τόνισαν τα στελέχη της Cosmote ζει αποκλειστικά μέσα στο My Cosmote app, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό και στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης που έχει θέσει η εταιρεία.

Ειδοποιός διαφορά της είναι δε, ότι ακόμα και η ενεργοποίηση ή η διακοπή του προγράμματος πραγματοποιείται άμεσα και μέσω της εφαρμογής (digital on/off boarding). Για την ακρίβεια οι νέοι συνδρομητές που θέλουν να εγγραφούν στην υπηρεσία θα πρέπει απλά να τραβήξουν μια selfie και μια φωτογραφία την ταυτότητά τους και η ταυτοποίηση των στοιχείων τους θα γίνει ψηφιακά μέσω της εφαρμογής. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα SIM θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά εντός 3 ημερών και η ενεργοποίηση θα γίνει αυτόματα. Αντίστοιχα μέσα από την εφαρμογή μπορούν να προχωρήσουν και σε διακοπή της σύνδεσης τους πατώντας απλά την αντίστοιχη επιλογή κι «επιβεβαίωση».

«Το Cosmote Neo σχεδιάστηκε βασιζόμενο στις ανάγκες της digital savvy γενιάς η οποία επιθυμεί end2end digital επικοινωνία, χωρίς δεσμεύσεις, με πολλή ευελιξία και απλότητα και φυσικά με πολλά GB» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment του Ομίλου ΟΤΕ. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η Cosmote αποφάσισε με το νέο αυτό πακέτο να κάνει «disrupt τον εαυτό της, προσφέροντας ένα πρόγραμμα εξολοκλήρου ψηφιακό το οποίο δεν έχει δεσμεύσεις και ποινές κατά την διακοπή του».

Δώρο 100 GB για έναν ολόκληρο χρόνο

Στο πλαίσιο γνωριμίας των καταναλωτών με το νέο πακέτο, οι πελάτες του COSMOTE Neo θα πάρουν δώρο
100 GB για 12 μήνες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Cosmote: «Tο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» για 5η συνεχή χρονιά

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data στο κινητό για 7 μέρες μέσα στον Σεπτέμβριο

Cosmote: Μεγάλος online διαγωνισμόs για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

gazzetta
gazzetta reader insider insider