Αύξηση των κερδών κατά 3 δισ. δολάρια ως το 2030 αναμένει η Dow

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αύξηση των κερδών κατά 3 δισ. δολάρια ως το 2030 αναμένει η Dow
Αύξηση των κερδών της κατά 3 δισ. δολάρια μέχρι το 2030 αναμένει η αμερικανική εταιρεία χημικών Dow, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Τετάρτη, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κατασκευάσει μία νέα μονάδα αιθυλενίου και παραγώγων καθαρών μηδενικών εκπομπών άνθρακα.

Αύξηση των κερδών της κατά 3 δισ. δολάρια μέχρι το 2030 αναμένει η αμερικανική εταιρεία χημικών Dow, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Τετάρτη, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κατασκευάσει μία νέα μονάδα αιθυλενίου και παραγώγων καθαρών μηδενικών εκπομπών άνθρακα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η Dow αναμένει πως οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις στη συσκευασία, στα ειδικά πλαστικά, στα χρώματα και σε άλλες δραστηριότητες θα της αποφέρουν περί τα 2 δισ. επιπλέον EBITDA, ενώ η νέα μονάδα αιθυλενίου αναμένεται να αποφέρει περίπου 1 δισ. δολάρια EBITDA ως το 2030.

Σύμφωνα με το Reuters, η Dow προχώρησε στην υπογραφή οκτώ νέων συμφωνιών στην αγορά ανανεώσιμης ενέργειας σε Αμερική και Ευρώπη, με στόχο τη μείωση των εκπομπών ρύπων από την ενέργεια που χρησιμοποιεί στις δραστηριότητες της, κατά περισσότερο από 600.000 τόνους διοξειδίου του άνθρακα κάθε χρόνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider