Coinbase: O CEO ανησυχεί πως ο εξονυχιστικός έλεγχος θα οδηγήσει τα εταιρικά στελέχη σε burnout

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Coinbase: O CEO ανησυχεί πως ο εξονυχιστικός έλεγχος θα οδηγήσει τα εταιρικά στελέχη σε burnout
«Ανησυχώ ότι καθώς οι εταιρείες γίνονται πιο επιτυχημένες, ο αριθμός των επιθέσεων από τον Τύπο, τους πολιτικούς και τα τρολ κάνουν τη δουλειά να μην είναι διασκεδαστική», δήλωσε ο Άρμστρονγκ στο Twitter.

Ο CEO της Coinbase Μπράιαν Άρμστρονγκ, δήλωσε ότι ανησυχεί ότι οι Αμερικανοί επιχειρηματίες θα παραιτηθούν λόγω του εξονυχιστικού ελέγχου που αντιμετωπίζουν, κάνοντας τα σχόλια λίγες ώρες αφότου ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook υπερασπίστηκε δημόσια την εταιρεία του μετά από την αρνητική δημοσιότητα που αυτή έλαβε τα τελευταία 24ωρα.

«Ανησυχώ ότι καθώς οι εταιρείες γίνονται πιο επιτυχημένες, ο αριθμός των επιθέσεων από τον Τύπο, τους πολιτικούς και τα τρολ σε CEO (και καταθέσεις στο Κογκρέσο) κάνει τη δουλειά να μην είναι διασκεδαστική και φεύγουν από το burnout», δήλωσε ο Άρμστρονγκ στο Twitter.

«Η Αμερική μπορεί να χάνει μερικά από τα καλύτερα ταλέντα της από αυτό και έχει και κάποιες παραλληλίες με αυτό που συμβαίνει με τους επιτυχημένους CEO στην Κίνα», είπε. «Δεν μπαίνεις σε κατ 'οίκον περιορισμό στις ΗΠΑ, αλλά είναι η δική μας εκδοχή, βάζοντας στη θέση του κάτι που είναι πολύ επιτυχημένο».

Ο CEO του Facebook, Ζούκερμπεργκ, ανέφερε σε σημείωμα προς τους εργαζόμενους την Τρίτη, το οποίο δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα, ότι οι ισχυρισμοί ότι η εταιρεία θέτει τα κέρδη πάνω από την ασφάλεια και την ευημερία των χρηστών είναι αναληθείς.

Δύο ακροάσεις στη Γερουσία την περασμένη εβδομάδα επικεντρώθηκαν στον αντίκτυπο του Facebook στους εφήβους και τα μικρά παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της μαρτυρίας από την καταγγέλλουσα Φράνσις Χάουγκεν, πρώην υπάλληλο που ισχυρίστηκε ότι η εμπειρία της στην εταιρεία και η εσωτερική έρευνα έδειξε ότι έδινε προτεραιότητα στο κέρδος ενώ προκαλούσε το διχασμό.

Τα σχόλια του Άρμστρονγκ έρχονται επίσης αφού η εταιρεία του αντιμετώπισε και αυτή έλεγχο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider