Το μέλλον των πολυτελών αεροπορικών πτήσεων είναι οι superbusiness minisuites

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το μέλλον των πολυτελών αεροπορικών πτήσεων είναι οι superbusiness minisuites
Η νέα γενιά πολυτελών θέσεων στις πτήσεις, υπόσχεται περισσότερη άνεση από την τυπική business class, με την προσθήκη πόρτας που προσφέρει περισσότερη ιδιωτικότητα.

Μία ανάμνηση του παρελθόντος «κινδυνεύει» να γίνει η first class στις διεθνείς πτήσεις, καθώς όλο και λιγότερες αεροπορικές εταιρείες περιλαμβάνουν αυτή την κατηγορία εισιτηρίων στα νέα τους αεροσκάφη, ενώ στρέφονται σε μία άλλη κατηγορία. Αυτή της superbusiness minisuites.

Η νέα γενιά πολυτελών θέσεων στις πτήσεις, υπόσχεται περισσότερη άνεση από την τυπική business class, με την προσθήκη πόρτας που προσφέρει περισσότερη ιδιωτικότητα, όμως «χάνει» την σχεδόν ξενοδοχειακή πολυτέλεια της «πρώτης θέσης».

Τι είναι το superbusiness

Στην ουσία, όπως φαίνεται και από το όνομα της, πρόκειται για μία αναβάθμιση από το business class κάθισμα, το οποίο θα γίνεται οριζόντιο σαν κρεβάτι. Οι θέσεις θα έχουν διαρρύθμιση σουίτας και θα περιλαμβάνουν πόρτα, για μεγαλύτερη αίσθηση ιδιωτικού χώρου.

Η πόρτα είναι και το χαρακτηριστικό που κάνει την μεγαλύτερη διαφορά, αν και το ύψος της δεν φτάνει μέχρι την οροφή, δημιουργώντας ένα κλειστό δωμάτιο, για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με το CNN travel, παράδειγμα της νέας εμπειρίας της superbusiness είναι η Qsuite της Qatar Airways, ένα παράδειγμα που φαίνεται να ακολουθούν όλο και περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, όπως οι Delta, China Eastern, JetBlue, British Airways, Shanghai Airlines, Aeroflot και πιο πρόσφατα η Air China.

Μερικές από τις παροχές των ταξιδιωτών που επιλέγουν τις minisuites είναι η ασύρματη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, οθόνες ψυχαγωγίας και δυνατότητα 4κ video, πολλαπλές επιλογές αποθηκευτικών χώρων και ένα τραπέζι, για εργασία και φαγητό μέχρι... παιχνίδι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η νέα πρόκληση για τις αεροπορικές εταιρείες θα είναι η έλλειψη σε πιλότους

gazzetta
gazzetta reader insider insider