Spend It: Wellness: Τρεις αποδράσεις για την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος

Spend It: Wellness: Τρεις αποδράσεις για την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος

Αν οι καλοκαιρινές διακοπές δεν ήταν αρκετές για την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος, τότε προτείνουμε τρεις -πολύ- διαφορετικούς προορισμούς που υπόσχονται την απόλυτη εμπειρία wellness.

Από μασάζ, σε «βουτιές» στον πάγο και θεραπευτικά καλλιτεχνικά μαθήματα για την «απεμπλοκή» ψυχολογικών ζητημάτων, αυτά είναι τα τρία «πακέτα» διακοπών που πρέπει να κλείσετε αυτό το φθινόπωρο.

Zen εμπειρία στους λόφους της Τοσκάνης

Εικόνα
comohotels.com, από 534 ευρώ 

Το COMO Shambhala Estate της Christina Ong στο τροπικό Μπάλι είναι εδώ και δύο δεκαετίες σχεδόν μία σταθερή επιλογή για τους επώνυμους και μη που θέλουν μια zen εμπειρία στις διακοπές τους. Πλέον το ίδιο concept γίνεται... μεσογειακό και πλέον μπορεί να απολαύσει κανείς το ίδιο επίπεδο πολυτέλειας και χαλάρωσης στην «κοντινή» Τοσκάνη.

Χιονισμένη απομόνωση της Ισλανδία

Εικόνα
elevenexperience.comelevenexperience.com, από 760 ευρώ

Για τους λάτρεις των χειμερινών διακοπών και τις απομόνωσης, το χιονισμένο τοπίο της Ισλανδίας είναι μία από τις ιδανικότερες επιλογές. Ειδικά από τη στιγμή που η πολυτελής διαμονή συνδυάζεται με βραβευμένο φαγητό, βόλτες στο χιόνι και... μπάνια στον πάγο που «υπόσχονται» να δυναμώσουν τη σωματική και πνευματική διαύγεια.

Φίλοι της τέχνης στην Κρήτη

Εικόνα
artfulretreats.com, από 1.145 ευρώ

Τα Artful Retreats συνδυάζουν το wellness με το art therapy και ο νέος προορισμός που προσφέρουν είναι λίγο έξω από ένα χωριό της Κρήτης. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να λίγες μέρες να γευτούν την τοπική κουζίνα και να έχουν πρόσβαση σε μαθήματα γιόγκα και τέχνης, όπου με τις οδηγίες καλλιτεχνών μπορούν να δημιουργήσουν σκίτσα και ζωγραφιές που σκοπό έχουν να βοηθήσουν στην επεξεργασία ψυχολογικών και συναισθηματικών «μπλόκων».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ