Pret A Manger: Ετοιμάζει 3.000 προσλήψεις ως τα τέλη του 2022

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Pret A Manger: Ετοιμάζει 3.000 προσλήψεις ως τα τέλη του 2022
Σε περίπου 3.000 προσλήψεις ως τα τέλη του 2022 θα προχωρήσει η αλυσίδα εστιατορίων Pret A Manger, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο διευθυντής της εταιρείας Πάνος Χρίστου.

Σε περίπου 3.000 προσλήψεις ως τα τέλη του 2022 θα προχωρήσει η αλυσίδα εστιατορίων Pret A Manger, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο διευθυντής της εταιρείας Πάνος Χρίστου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, καθώς η εταιρεία σταδιακά βλέπει αύξηση της κατανάλωσης και των εσόδων της από την επαναλειτουργία των εστιατορίων στην Μεγάλη Βρετανία.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Pret A Manger εξέφρασε την αισιοδοξία του πως την επόμενη διετία η εταιρεία θα είναι σε θέση να ανοίξει περίπου 200 νέα καταστήματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, αφήνοντας οριστικά πίσω της τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την μείωση των θέσεων εργασίας το 2020 και το 2021 κατά 2.000.

Σύμφωνα με τον Χρίστου, η εταιρεία προσανατολίζεται στην επέκτασή της σε πέντε ακόμα χώρες εκτός Βρετανίας ως το 2023, με την πλειοψηφία των νεών εστιατορίων να αφορά αεροδρόμια, σταθμούς τρένων και αυτοκινητόδρομους.

Τέλος, ο διευθυντής της βρετανικής αλυσίδας εξέφρασε την βεβαιότητα πως η Pret A Manger θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα προκαλούν οι ελλείψεις σε μία σειρά προϊόντων όπως το ψωμί και τα φρέσκα λαχανικά εξαιτίας των ζητημάτων με τις οποίες είναι αντιμέτωπη ολόκληρη η εφοδιαστική αλυσίδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider