Το Facebook αγοράζει ανεξόφλητα τιμολόγια 30.000 μικρών επιχειρήσεων που ανήκουν σε γυναίκες και μειονότητες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Facebook αγοράζει ανεξόφλητα τιμολόγια 30.000 μικρών επιχειρήσεων που ανήκουν σε γυναίκες και μειονότητες
Την πρόθεσή του να προχωρήσει στην αγορά ανεξόφλητων τιμολογίων συνολικού ύψους 100 εκατ. δολαρίων, που οφείλονται σε 30.000 επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες και μειονότητες, ανακοίνωσε την Δευτέρα το Facebook.

Την πρόθεσή του να προχωρήσει στην αγορά ληξιπρόθεσμων οφειλών 30.000 επιχειρήσεων που ανήκουν σε γυναίκες και μειονότητες συνολικού ύψους 100 εκατ. δολαρίων ανακοίνωσε το Facebook.

Με αυτόν τον τρόπο, ο τεχνολογικός κολοσσός θα δώσει την δυνατότητα στις παραπάνω επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση στα κεφάλαια που απαιτούνται για τη συνέχιση της λειτουργίας τους, χωρίς να περιμένουν τις πληρωμές από τους πελάτες τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα Facebook Invoice Fast Track, οι επιχειρήσεις θα μπορούν να υποβάλουν εκκρεμή τιμολόγια τουλάχιστον 1.000 δολαρίων και -εάν η αίτηση τους γίνει αποδεκτή- η Facebook θα τα αγοράσει από τις μικρές επιχειρήσεις και θα τα αποπληρώνει σε διάστημα λίγων ημερών.

Στη συνέχεια, οι πελάτες θα πληρώσουν στο Facebook τα εκκρεμή τιμολόγια με τους ίδιους όρους που είχαν συμφωνήσει με τη μικρή επιχείρηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider