Νέες υπηρεσίες από την Εθνική Ασφαλιστική στη μάχη κατά του κορονοϊού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέες υπηρεσίες από την Εθνική Ασφαλιστική στη μάχη κατά του κορονοϊού
Σε μια εποχή που η Μοριακή Ανίχνευση είναι ύψιστης σημασίας για όλους, η Εθνική Ασφαλιστική μέσω του προγράμματος Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ την καθιστά εξαιρετικά προσιτή στο σύνολο των ασφαλισμένων της.

Με νέες υπηρεσίες, ειδικά προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει φέρει η πανδημία απαντά η Εθνική Ασφαλιστική στη μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία εγχώρια ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, κάλυψη της εξέτασης Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV2 έναντι κόστους μόλις 12 ευρώ.

Σε μια εποχή που η Μοριακή Ανίχνευση είναι ύψιστης σημασίας για όλους, η Εθνική Ασφαλιστική μέσω του προγράμματος Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ την καθιστά εξαιρετικά προσιτή στο σύνολο των ασφαλισμένων της, διευκολύνοντάς τους στην εξαιρετική συγκυρία που βιώνουμε.

Σύμφωνα λοιπόν με τις παροχές που του Προγράμματος Διαγνωστικών – Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health]) ΔΙΑΓΝΩΣΗ, το σύνολο των πελατών της Εθνικής Ασφαλιστικής που έχουν πρόσβαση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν στο τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων της Affidea.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να να απευθυνθούν σε γιατρό ειδικότητας πνευμονολόγου, παθολόγου, καρδιολόγου ή ΩΡΛ του εν λόγω δικτύου. Εν συνεχεία, εφόσον ο γιατρός το κρίνει απαραίτητο, μπορούν να υποβληθούν στην εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR). Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα ασφαλισμένα ανήλικα παιδιά, αρκεί γνωμάτευση του παιδιάτρου, που να κρίνει ως απαραίτητη τη διενέργεια της εξέτασης.

Και εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα

Πέρα από τα παραπάνω, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένα και πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα. Χάρη σε αυτά δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της να απολαμβάνουν μια ξένοιαστη ζωή, με σιγουριά και ευελιξία, προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία τους.

Αναλυτικά, αξιοποιώντας τα περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας της στην Ελλάδα, καθώς και τη γνώση που απέκτησε μέσα από περισσότερους από 1 εκατομμύριο ασφαλισμένους, έχει σχεδιάσει και προσφέρει ένα καινοτόμο προϊόν στην ασφάλιση Υγείας, το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health].

Το εν λόγω πρόγραμμα καινοτομεί καθώς δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς και σε σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας.

Συγκεκριμένα, Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Health], εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000 ευρώ.

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα σχετικά προγράμματα είναι πως ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα, το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας του καθώς και τον ιατρό που θα τον φροντίσει. Επιπλέον, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές ποσού συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (0,00€, 500,00€, 1.500,00€, 3.000,00€, 6.000,00€ ή 10.000,00€ ετησίως, εφόσον υπάρχει ταυτόχρονα και ομαδική ασφάλιση, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση αυτής της επιλογής).

Αντίστοιχα, το πρόγραμμα προσφέρει και ευελιξία επιλογών στην Κάλυψη Διαγνωστικών Εξετάσεων Full [Health].

Συγκεκριμένα, για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του. Για παράδειγμα, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει απεριόριστη κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων, ή μέχρι του ποσού των 700,00€ ή των 2.000,00€ (με συμμετοχή ποσοστού 0% ή 10% γι’ αυτές τις 2 επιλογές). Επιπλέον, έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες, μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη ιατρού κ.λπ.

Κάλυψη και στις μεγαλύτερες ηλικίες

Τέλος, μια ακόμη καινοτομία του προγράμματος ασφάλισης Υγείας Full [Health] είναι ότι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι ηλικίας 70 ετών.

Με τον τρόπο αυτό, και μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, επιλέγοντας ο ασφαλισμένος το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (1.500,00€ ή 3.000,00€ ή 6.000,00€). Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι του ποσού των 2.000,00€ και 10% ποσοστό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.ethniki–asfalistiki.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider