Η Nomura προσφέρει πίτσα και μακαρόνια για εμπορεύσιμα tokens

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Nomura προσφέρει πίτσα και μακαρόνια για εμπορεύσιμα tokens
Η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή εταιρεία της Ιαπωνίας, ξεκίνησε να προσφέρει συνδρομές σε υπηρεσία διανομής φαγητού πολυτελούς ιταλικού εστιατορίου, μέσω των οποίων οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν tokens για να αγοράσουν και να ανταλλάξουν πιάτα καθώς η αξία τους θα κυμαίνεται.

Η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή εταιρεία της Ιαπωνίας, ξεκίνησε να προσφέρει συνδρομές σε υπηρεσία διανομής γκουρμέ ιταλικού φαγητού, όπου οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν tokens για να αγοράσουν και να ανταλλάξουν πιάτα καθώς η αξία τους θα κυμαίνεται.

Μια θυγατρική της Nomura Holdings ξεκίνησε την Τετάρτη να πουλά τα tokens, που υπάρχουν στο blockchain, για τέσσερα πακέτα εστιατορικού φαγητού από τον Masayuki Okuda, βραβευμένο σεφ, γνωστό για τη χρήση τοπικών παραδοσιακών συστατικών όπως το μοσχάρι που τρέφεται με ελιές.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν ραβιόλι από κολοκύθα, τορτελίνια με καλαμπόκι και κοτόπουλο και πίτσα με σπαράγγια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι κάτοχοι των tokens θα μπορούν να τα ανταλλάζουν από το επόμενο έτος.

Το ετήσιο κόστος συνδρομής ανέρχεται στα 60.000 γεν (546 δολάρια), πλέον της αρχικής εγγραφής ύψους 3.000 γεν. Ο σεφ Okuda, που φέρεται να πρότεινε το μενού σε γεύμα στο φόρουμ του Νταβός το 2012 και έχει 2 εστιατόρια στο Τόκιο, θα χρησιμοποιήσει παραδοσιακά υλικά που καλλιεργούνται στη νήσο Χοκκάιντο.

Η βιομηχανία των tokens -τα οποία δίνουν στον κόσμο δικαιώματα σε υποκείμενα assets- παραμένει σε πρώιμο στάδιο στην Ιαπωνία, αν και η Nomura αναμένει ότι θα αναπτυχθεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider