Υποχρεωτικός και στα γραφεία της Goldman Sachs ο εμβολιασμός

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υποχρεωτικός και στα γραφεία της Goldman Sachs ο εμβολιασμός
Η επενδυτική τράπεζα ανακοίνωσε ότι η νέα πολιτική θα ισχύει για όλους, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων και των πελατών.

Υποχρεωτικό θέτει τον εμβολιασμό των εργαζομένων της και η Goldman Sachs, ξεκινώντας από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Η επενδυτική τράπεζα ανακοίνωσε ότι η νέα πολιτική θα ισχύει για όλους, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων και των πελατών, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα που εστάλη στους εργαζόμενους στις ΗΠΑ. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως μέχρι τότε θα πρέπει να εργάζονται από το σπίτι, σύμφωνα με άτομο με άμεση γνώση του σημειώματος.

Παράλληλα, η τράπεζα θα εφαρμόσει επίσης από 7 Σεπτεμβρίου υποχρεωτικό εβδομαδιαίο τεστ για τους εμβολιασμένους εργαζόμενους, ενώ η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, όπως διαδρόμους, γυμναστήρια και καφετέριες, εκτός από όταν κάποιος κάθεται, τρώει ή πίνει.

Η Goldman Sachs έρχεται να προστεθεί στις επιχειρήσεις που απαιτούν από τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν για να επιστρέψουν στα γραφεία, μετά από παρόμοιες αποφάσεις από τη Morgan Stanley και τη Citigroup, έπειτα από την πλήρη έγκριση που έλαβε το εμβόλιο Pfizer-BioNTech από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Deloitte: «Υποχρεωτικός» ο εμβολιασμός Covid για όλους τους εργαζόμενους στα γραφεία των ΗΠΑ

Η Credit Suisse καθυστερεί την επιστροφή των ανεμβολίαστων στο γραφείο

Citigroup: Υποχρεωτικός εμβολιασμός ενόψει της επιστροφής των υπαλλήλων στα γραφεία τους

gazzetta
gazzetta reader insider insider