T-Mobile: Επιπλέον 6 εκατ. πελάτες έπεσαν θύματα των υποκλοπών στις ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
T-Mobile: Επιπλέον 6 εκατ. πελάτες έπεσαν θύματα των υποκλοπών στις ΗΠΑ
Σε συνέχεια της μεγάλης κυβερνοεπίθεσης και της διαρροής δεδομένων εκατ. χρηστών του δεύτερου μεγαλύτεροι τηλεπικοινωνιακού ομίλου της χώρας.

Η T-Mobile ανακοίνωσε πως τα στοιχεία επιπλέον 6 εκατ. πελατών έγιναν στόχος και τέθηκαν σε κίνδυνο μετά από τη μεγάλη κυβερνοεπίθεση που ανακοίνωσε προ ημερών ο δεύτερος μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός όμιλος των ΗΠΑ.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η T-Mobile γνωστοποίησε ότι τα αρχεία δεδομένων άνω των 49 εκατ. πρώην και εν αναμονή πελατών της εκλάπησαν από την κυβερνοεπίθεση, διαρρέοντας τα ονόματα, τις ημερομηνίες γέννησης, τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης και τις άδειες οδήγησης των πελατών.

Σε ενημέρωση της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) ότι τέθηκαν σε κίνδυνο τα δεδομένα ακόμα 5,3 εκατ. νυν πελατών και 667.000 πρώην πελατών της.

«Η έρευνα μας συνεχίζεται και θα διαρκέσει για αρκετό καρό ακόμα, αλλά σε αυτό το σημείο είμαστε σίγουροι πως έχουμε κλείσει την πρόσβαση στα στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης» σημειώνεται στην ανακαοίνωση της T- Mobile προς την SEC.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

T-Mobile: Εκλάπησαν τα προσωπικά δεδομένα 49 εκατ. χρηστών στις ΗΠΑ από την κυβερνοεπίθεση

gazzetta
gazzetta reader insider insider