Alliott Global Alliance: Υποψήφια στην κατηγορία “Δίκτυο της Χρονιάς” στα Australian Accounting Awards 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Alliott Global Alliance: Υποψήφια στην κατηγορία “Δίκτυο της Χρονιάς” στα Australian Accounting Awards 2021
Τα Australian Accounting Awards αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις επιτυχίες προσώπων και εταιρειών, που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις ή αποτελούν ανερχόμενα αστέρια στον κλάδο.

Ως μια εκ των φιναλίστ για τη κατηγορία “Δίκτυο της Χρονιάς” στα Australian Accounting Awards έχει επιλεγεί η Alliott Global Alliance («AGA»), ο διεθνής όμιλος νομικών και λογιστικών εταιρειών.

Τα Australian Accounting Awards αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις επιτυχίες προσώπων και εταιρειών, που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις ή αποτελούν ανερχόμενα αστέρια στον κλάδο, απονέμοντάς μια πολυπόθητη διάκριση και προσφέροντας τους διεθνή προβολή για τη συνεισφορά τους.

Τα φετινά βραβεία θα είναι τελείως διαφορετικά από τα προηγούμενα, αφού θα αναδείξουν τους επαγγελματίες και τις εταιρείες του κλάδου που κατάφεραν να διαπρέψουν κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα ασταθούς χρονιάς, με πολλά εμπόδια και αλλεπάλληλες προκλήσεις. Η λίστα των φιναλίστ περιλαμβάνει πάνω από 300 καταξιωμένους επαγγελματίες λογιστικής σε 36 διαφορετικές κατηγορίες.

Ο Giles Brake, CEO της Alliott Global Alliance δήλωσε σχετικά: «Μας τιμά ιδιαίτερα που η προσπάθεια της εταιρείας μας αναγνωρίζεται και είμαι υπερήφανος που η AGA έχει ανακηρυχθεί σε φιναλίστ για την κατηγορία “Δίκτυο της Χρονιάς” σε αυτά τα σημαντικά για τον κλάδο μας βραβεία. Η αναγνώριση της μεγάλης συμβολής της AGA στον κλάδο της λογιστικής ενισχύει τη δυναμική των υπηρεσιών μας και την αφοσίωση μας να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στην κοινότητα και τους πελάτες.»

Ο Γιάννης Κλεώπας, ιδρυτής της Kleopas Alliott και εκπρόσωπος της Alliott Global Alliance στην Ελλάδα ανέφερε σχετικά: «Η επιλογή της Alliott Global Alliance ως φιναλίστ στην κατηγορία “Δίκτυο της Χρονιάς” για τα Australian Accounting Awards 2021 αποδεικνύει για άλλη μια φορά την τεράστια δυναμική που κατέχει η συμμαχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλες οι εταιρείες-μέλη της AGA σε όλο τον κόσμο διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών τους, αλλά και την εμπειρία και την γνώση των στελεχών τους, έχοντας η καθεμία στην χώρα της πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της λογιστικής. Στην Kleopas Alliott είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ανήκουμε σε μια από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες διεθνείς συμμαχίες λογιστικών και νομικών γραφείων στον κόσμο.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider