Πέμπτη κατά σειρά αύξηση στις τιμές των Tesla - Τι απάντησε ο Μασκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέμπτη κατά σειρά αύξηση στις τιμές των Tesla - Τι απάντησε ο Μασκ
Τον Μάιο, η Tesla αύξησε τις τιμές στα Model 3 και Model Y.

Αυξάνονται οι τιμές των οχημάτων της Tesla λόγω των πιέσεων που καταγράφονται στην εφοδιαστική αλυσίδα και κυρίως στι πρώτες ύλες, όπως δήλωσε ο Έλον Μασκ, στο αγαπημένο του μέσο το Twitter.

Ο ισχυρός άνδρας της Tesla φαίνεται να απάντησε σε ένα tweet ενός μη επαληθευμένου χρήστη, όπως αναφέρει το Reuters.

Επιπλέον τον Μάιο, η Tesla αύξησε τις τιμές στα Model 3 και Model Y, που σηματοδότησε την πέμπτη κατά σειρά αύξηση για τα οχήματά της σε λίγους μόνο μήνες, όπως ανέφερε η Electrek.

Κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης για τα αποτελέσματα τον Απρίλιο, ο Μασκ δήλωσε ότι η Tesla είχε περάσει «μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας», αναφέροντας την έλλειψη τσιπ.

Σε απάντηση για αφαίρεση της οσφυϊκής στήριξης από την πλευρά των επιβατών στο μοντέλο Y της Tesla, ο Μασκ είπε, πως «αφαιρέθηκε μόνο στο μπροστινό κάθισμα συνοδηγού 3 / Y ενώ τα δεδομένα της εταιρείας έδειξαν σχεδόν μηδενική χρήση. Δεν άξιζε το κόστος, όταν δεν χρησιμοποιείται σχεδόν ποτέ».

Νωρίτερα τη Δευτέρα, η Electrek επισήμανε ότι νέοι ιδιοκτήτες Tesla Model Y αναφέρουν ότι τα ηλεκτρικά SUV τους παραδίδονται χωρίς οσφυϊκή υποστήριξη από την πλευρά των επιβατών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider