Η Goldman Sachs «επενδύει» στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Goldman Sachs «επενδύει» στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
Ο επενδυτικός κολοσσός σε σημείωμα του προς το προσωπικό ανακοίνωσε πως η νέα «ομάδα κρυπτονομισμάτων» πραγματοποίησε με επιτυχία δύο συναλλαγές παράγωγων που συνδέονται με το Bitcoin. 

Η Goldman Sachs έφερε επίσημα την «εποχή των κρυπτονομισμάτων» στη Wall Street με τη δημιουργία μίας νέας ομάδας επενδυτών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC, ο επενδυτικός κολοσσός σε σημείωμα του προς το προσωπικό ανακοίνωσε πως η νέα «ομάδα κρυπτονομισμάτων» πραγματοποίησε με επιτυχία δύο συναλλαγές παράγωγων που συνδέονται με το Bitcoin.

Το συγκεκριμένο Memo είναι η πρώτη φορά που η Goldman Sachs επιβεβαιώνει επίσημα την εμπλοκή της με τα κρυπτονομίσματα. Όπως έχει γίνει γνωστό, υπό τον CEO David Solomon, η Goldman Sachs αναζητά τρόπους για την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά, με την «επιλεκτική αξιοποίηση» του trend των κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους πελάτες της.

Τους τελευταίους μήνες, τράπεζες όπως η Goldman Sachs και η Morgan Stanley έχουν ανακοινώσει πως θα προσφέρουν επενδύσεις που συνδέονται με το Bitcoin, για τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου των πλούσιων πελατών τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ethereum: Σε ιστορικό υψηλό το κρυπτονόμισμα - Είναι το επόμενο bitcoin;

Η Tesla πλέον διαθέτει bitcoins αξίας 2,5 δισ. δολαρίων

Goldman: 19 μετοχές με έκθεση στα κρυπτονομίσματα

gazzetta
gazzetta reader insider insider