Επιχειρήσεις
27-04-2021 | 18:02

Η δήλωση Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου μετά το δημοσίευμα του Insider

Newsroom
Μοιράσου το
Χαλυβουργίκη
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Δήλωση Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου 
 

Θέμα: Η «αντιδικία» με τον πατέρα μας 
 

Επειδή ορισμένα μέσα ενημέρωσης σποραδικά αλλά με επιμονή, εξακολουθούν να μας εμφανίζουν δημοσίως ως αντιδίκους με τον πατέρα μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά τα ακόλουθα: 

Επί της ουσίας, ουδέποτε υπήρξε αντιδικία με τον πατέρα μας. Όσοι γνωρίζουν από κοντά τις σχέσεις μας μαζί του, το αντιλαμβάνονται καλά αυτό. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια και ενόσω η υγεία του πατέρα μας είχε επιδεινωθεί δραματικά, ένας μικρός κύκλος ανθρώπων του περιβάλλοντός του έσπευσε να επωφεληθεί υφαρπάζοντας την περιουσία του. Έχουμε πλέον διαπιστώσει με αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι η επιχείρηση οργανώθηκε και εκτελέστηκε από μια ολιγομελή ομάδα που περιελάμβανε δικηγόρους, συμβολαιογράφους και συμβούλους επενδύσεων του πατέρα μας με την ενεργό συμμετοχή της δεύτερης συζύγου του Ευανθίας Παπαγιαννοπούλου. Για τα τρωκτικά αυτά, ήταν βολικό να παρουσιάζουν τον Κων. Αγγελόπουλο ως «εχθρό» των παιδιών του. Οι προσπάθειες που κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε για τη προστασία και ανάκτηση της οικογενειακής περιουσίας, προβλήθηκε εκ του πονηρού ως «διαμάχη» με τον πατέρα μας. Οι ίδιοι δεν δίστασαν να κατασκευάζουν μακροσκελείς συνεντεύξεις σε έντυπα με έναν άνθρωπο που είχε αδυναμία να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του, προκειμένου να «τεκμηριώσουν» ότι ο πατέρας μας είχε συνειδητά πραγματικές διαφορές μαζί μας! 

Η απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την υπαγωγή του πατέρα μας σε καθεστώς δικαστικής συμπαράστασης και τον διορισμό ως συμπαραστάτη του πιο έμπιστου και μακροχρόνιου συνεργάτη του έκλεισε οριστικά και τελεσίδικα το ζήτημα. Τα τρωκτικά κρύφτηκαν πλέον στα λαγούμια τους. Ακόμη και η «τριτανακοπή» που άσκησε μόλις πριν ένα μήνα η σύζυγος του πατέρα μας κατά της τελεσίδικης απόφασης και παρουσιάσθηκε ως τάχα «μητέρα των μαχών» από κάποιες ιστοσελίδες εγκαταλείφθηκε άρον άρον με παραίτησή της ενώπιον του Εφετείου Αθηνών. 

Όσοι λυμαίνονταν την οικογενειακή περιουσία τα τελευταία χρόνια εκμεταλλευόμενοι έναν ανήμπορο άνθρωπο, θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα. 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

MUST READ

Υπόθεση Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου: Επιστολές αποκαλύπτουν ότι ορίστηκε «συμπαραστάτης» του ο «εχθρός» του