Έλον Μασκ: Έχασε 5,6 δισ. δολάρια λόγω του τροχαίου με αυτοκίνητο Tesla

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έλον Μασκ: Έχασε 5,6 δισ. δολάρια λόγω του τροχαίου με αυτοκίνητο Tesla
Οι μετοχές της Tesla κατέγραψαν τη χαμηλότερη τιμή τους στα 694,82 δολάρια, ενώ μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, στο κλείσιμο των αγορών την Παρασκευή, 16 Απριλίου, η μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίαςήταν στα 739,78 δολάρια.

«Μικρότερη» κατά 5,6 δισ. δολάρια είναι από την Δευτέρα η περιουσία του Έλον Μασκ, καθώς οι μετοχές της Tesla κατέγραψαν πτώση περί το 6%, μετά την είδηση του τροχαίου δυστυχήματος με ένα αυτοκίνητο Tesla Model S.

Οι μετοχές της Tesla κατέγραψαν τη χαμηλότερη τιμή τους στα 694,82 δολάρια, ενώ μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, στο κλείσιμο των αγορών την Παρασκευή, 16 Απριλίου, η μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίαςήταν στα 739,78 δολάρια.

Πλέον, σύμφωνα με την κατάταξη του Forbes Billionaires, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla έπεσε στην τρίτη θέση της λίστας και έδωσε τη δεύτερη θέση στον Γάλλο μεγιστάνα Bernard Arnault, ιδιοκτήτη του ομίλου LVMH, με περιουσία 180,300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην κορυφή είναι ο Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής της Amazon, του οποίου τα περιουσιακά στοιχεία ανέρχονται περίπου στα 195 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider