Casa Assisi: Ζήστε τις διακοπές που σας αξίζουν στην Κεφαλονιά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Casa Assisi: Ζήστε τις διακοπές που σας αξίζουν στην Κεφαλονιά
Μια βίλα-όνειρο που υπόσχεται να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στο σμαραγδένιο νησί του Ιονίου.

Νησί καταπράσινο με παραλίες απίστευτης ομορφιάς, έντονες εναλλαγές τοπίου, παραδοσιακούς οικισμούς και γραφικά λιμάνια. Αυτή είναι η Κεφαλονιά, μαγευτική, φιλόξενη και κοσμοπολίτικη, ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά. Με πρωτεύουσα το αμφιθεατρικά χτισμένο Αργοστόλι, το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου διαθέτει πολλά μικρά και μεγάλα χωριά, από τα οποία το καθένα έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει στον επισκέπτη.

Στις Πλατιές, ένα από τα μικρά χωριά της Κεφαλονιάς, βρίσκεται το νεόκτιστο Casa Assisi, μια υπέροχη βίλα φτιαγμένη κυρίως από τοπική πέτρα, που δένει αρμονικά με το φυσικό τοπίο της περιοχής. Η minimal αισθητική της και το μαγευτικό περιβάλλον συνθέτουν μια μοναδική εικόνα που θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά.

Το Casa Assisi είναι μοντέρνα διακοσμημένο και πλήρως εξοπλισμένο, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και τη χαλάρωση για να ικανοποιήσει ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η βίλα αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με 2 καναπέδες-κρεβάτια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι και το δικό του μπάνιο και άλλο ένα ανεξάρτητο μπάνιο. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως 4 άτομα

Στον εξωτερικό χώρο του Casa Assisi, το highlight είναι η 32 τ.μ. πισίνα υπερχείλισης που περιλαμβάνει και τζακούζι. Εδώ θα απολαύσετε ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης με πανοραμική θέα στον κόλπο της Λειβαθούς και το Ιόνιο Πέλαγος.

Οι παροχές της βίλας περιλαμβάνουν κλιματισμό, Smart TV με Netflix, δωρεάν WiFi, BBQ και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Όσο κοντά στο κέντρο του νησιού χρειάζεται για να νιώθετε ασφάλεια κι όσο μακριά πρέπει για να δραπετεύσετε από την καθημερινότητά σας, το Casa Assisi είναι το ιδανικό ορμητήριο για ξεκούραστες διακοπές με όλες τις ανέσεις σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου.

Σε απόσταση μόλις 3 λεπτών με το αυτοκίνητο θα βρείτε τη διάσημη παραλία της Κορώνης με το θεραπευτικό άργιλο, ενώ 15 λεπτά μακριά βρίσκεται το ψαροχώρι Κατελειός. Η παρθένα παραλία Λεύκα είναι ένας ακόμη μοναδικός προορισμός που αξίζει να ανακαλύψετε.

Το Αργοστόλι, το Ληξούρι, το Φισκάρδο, η Άσσος, το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, παραδοσιακοί οικισμοί και μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του Ιονίου σάς περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

Πληροφορίες

Πλατιές, Κεφαλονιά

Τηλ. 6977748434

[email protected]

www.casaassisi.gr

Facebook

Instagram

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider