Nέα στελέχη στην MAX Media Greece

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Nέα στελέχη στην MAX Media Greece
Στο πλαίσιο διεύρυνσης υπηρεσιών MarTech και επένδυσης στους τομείς media performance και consumer insights.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης δραστηριοτήτων στην ελληνική αγορά, η Max Media ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της με πέντε σημαντικές προσθήκες. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τρουπάκης ανέλαβε τη θέση Growth & Performance Director, προερχόμενος από το χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας κι έχοντας εργαστεί στην στρατηγική επικοινωνίας σε πολλά Commercial units και σε CSR projects ενώ η Κατερίνα Ιωαννίδου ανέλαβε καθήκοντα Client Head, προερχόμενη από τον ευρύτερο χώρο της έρευνας αγοράς με 15ετή προϋπηρεσία όπου τα τελευταία 5 χρόνια έχει εξειδικευθεί στο insights management για μεγάλο εύρος μαρκών και κατηγοριών. Η Έλενα Κατσάρα, ανέλαβε τη θέση Project Manager in Consumer Insights προερχόμενη από τον χώρο της Διαφήμισης και της Έρευνας Αγοράς όπου έχει συνεργαστεί με πελάτες όπως η BIC Violex S.A., Nestlé, Delta Foods S.A.|Vivartia, Sarantis και Vodafone ενώ ο Νίκος Ζάγκας ανέλαβε καθήκοντα Digital Account Manager, προερχόμενος από το Booking.com ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για τη Wildfire στο Λονδίνο.

Τέλος, τη θέση του Chief Financial Officer αναλαμβάνει ο Χριστόφορος Ντερτιμάνης, με πολυετή εμπειρία σε εταιρείες του ομίλου VIOHALCO στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ειδίκευση σε Financial Controlling & Reporting, Corporate Accounting, Μ&A.

Η MAX Media ήρθε στην Ελλάδα μετά από ένα Joint Venture με τo IRA Media Group σε επίπεδο efficient media buying, για να προσφέρει πρόσθετα innovative MarTech εργαλεία (TV scanner, marketing mix modeling, Brandsync κλπ), συνδέοντας media ratings με πραγματικά business KPIs.

Τηλ.: +30 215 215 0780, Διεύθ.: Λεωφόρος Κηφισίας 340, 154 51, Νέο Ψυχικό, Αθήνα

www.maxmediagreece.com

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider