Στην αντεπίθεση η Nike για τα «παπούτσια του Σατανά» - Μηνύει την ΜSCHF (pics)

Χρυσάνθη Στέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην αντεπίθεση η Nike για τα «παπούτσια του Σατανά» - Μηνύει την ΜSCHF (pics)
Πρόκειται για μία συλλεκτική έκδοση 666 ζευγαριών του αθλητικού παπουτσιού «του Σατανά» όπως έχει γίνει γνωστό στο διαδίκτυο.

Καθόλου ευχαριστημένη δεν φαίνεται να είναι η Nike με την κυκλοφορία των 666 συλλεκτικών αθλητικών Nike Air Max '97 και προχωρά σε κατάθεση μήνυσης κατά της ΜSCHF.

Πρόκειται για μία συλλεκτική έκδοση 666 ζευγαριών του αθλητικού «παπουτσιού του Σατανά» όπως έχει γίνει γνωστό στο διαδίκτυο, καθώς κάθε τεμάχιο είναι διακοσμημένο με μία Πεντάλφα, έναν αντεστραμένο σταυρό και «περιέχει» σταγόνες πραγματικού αίματος. Ενώ αναφέρει και τις λέξεις «Luke 10:18» ( από το Κατά Λουκά Ευαγγέλιο 10:18, «Είδα τον Σατανά να πέφτει σαν αστραπή από τον ουρανό»).

Τα «Satan Shoes» κυκλοφόρησαν χθες, Δευτέρα, σε συνεργασία με το ράπερ Lil Nas Χ και όπως ανακοίνωσε η εταιρεία κατάφεραν να γίνουν sold out σε λιγότερο από ένα λεπτό, παρότι το κάθε ζευγάρι κόστιζε 1.018 δολάρια.

Αντίθετη με το προϊόν η Nike

Δυσαρεστημένη εμφανίζεται η Nike, η οποία αρνείται κάθε συσχετισμό με την κυκλοφορία της συγκεκριμένης κολεξιόν Και προχωρά σε μήνυση κατά της καλλιτεχνικής συλλογικότητας ΜSCHF, αλλά και κατά του γνωστού ράπερ για κλοπή εμπορικών σημάτων.

insider

Συγκεκριμένα, ο κολοσσός αθλητικών προϊόντων, ζητά, τώρα από το δικαστήριο να σταματήσει τη MSCHF να πουλάει τα παπούτσια και να την εμποδίσει να χρησιμοποιεί το περίφημο σήμα σχεδιασμού Swoosh, το οποίο είναι το σήμα κατατεθέν της Nike.

Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών ξεκαθάρισε ότι: «Δεν έχουμε σχέση με τον Lil Nas ή τη MSCHF. Η Nike δεν σχεδίασε ούτε κυκλοφόρησε αυτά τα παπούτσια και δεν τα υποστηρίζουμε».

insider

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider