ΕΤE: Καλά θωρακισμένα τα ΑΤΜs της Εθνικής Τράπεζας – Στο κενό απόπειρα ληστείας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΤE: Καλά θωρακισμένα τα ΑΤΜs της Εθνικής Τράπεζας – Στο κενό απόπειρα ληστείας
Οι ληστές δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ούτε ένα ευρώ, λόγω των συστημάτων ασφαλείας με τα οποία είναι θωρακισμένη η Εθνική Τράπεζα.

Στο κενό έπεσε η απόπειρα ληστείας του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, στο 40 ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού στην Παιανία, όπου το ΑΤΜ είναι τοποθετημένο.

Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

Από τις κάμερες ασφαλείας προκύπτει ότι οι ληστές ήταν τέσσερις και έφεραν βαρύ οπλισμό. Τοποθέτησαν εκρηκτικά και ανατίναξαν το ΑΤΜ της τράπεζας, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποσπάσουν ούτε ένα ευρώ, λόγω των συστημάτων ασφαλείας με τα οποία είναι θωρακισμένη η Εθνική Τράπεζα και το δίκτυο φυσικά των ΑΤΜs που διαθέτει σε όλη την επικράτεια.

Κατά την έκρηξη ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο μηχανισμός χρωματισμού όλων των χαρτονομισμάτων που περιελάμβανε το ΑΤΜ, όπως όλα τα ΑΤΜs που διαθέτει το δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας.

Το αποτέλεσμα ήταν να χρωματιστούν και κατά συνέπεια να αχρηστευτούν τα χρήματα κι έτσι να τραπούν σε φυγή οι τέσσερις ληστές, με άδεια χέρια!

insider



 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει ο Νίκος Παππάς ως Ευρωβουλευτής

Πέρασ' ο θυμός - Με ελπίδα θα ψηφίσουν - Πού βάζει τον πήχη η Άννα για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Ενοίκια: Από την 1η Απριλίου 2026 οι πληρωμές μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider