Επιχειρήσεις
26-02-2021 | 18:10

Motor Oil: Προχωρά στην έκδοση ομολογιακού δανείου έως 200 εκατ. ευρώ

Newsroom
Μοιράσου το
Motor Oil: Προχωρά στην έκδοση ομολογιακού δανείου έως 200 εκατ. ευρώ

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 200 εκατ. ευρώ, με ελάχιστο ποσό τα 170 εκατ. ευρώ (το Ομολογιακό Δάνειο) αποφάσισε να προχωρήσει η Motor Oil, σύμφωνα με τον Ν. 4548/2018 και τις ισχύουσες διατάξεις του Ν. 3156/2003. Η διάθεση των ομολογιών θα γίνει μέσω δημόσιας προσφοράς στην Ελλάδα και την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχα αναφέρει το insider.gr.

Το χρονοδιάγραμμα της έκδοσης του Ομολογιακού Δανείου και της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών του στο επενδυτικό κοινό θα διαμορφωθεί κατόπιν λήψης της έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η υλοποίηση της συναλλαγής θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της αγοράς.

Οι ειδικότεροι όροι του Ομολογιακού Δανείου και της δημόσιας προσφοράς θα περιληφθούν στο Πρόγραμμα Κοινού Ομολογιακού Δανείου και στο Ενημερωτικό Δελτίο, που θα εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα τεθούν στη διάθεση του επενδυτικού κοινού.

Επιπρόσθετα, και στο πλαίσιο της εγκριτικής διαδικασίας του Ενημερωτικού Δελτίου της δημόσιας προσφοράς ομολογιών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στη συνεδρίασή του της 23ης Φεβρουαρίου 2021 ενέκρινε τις επαναδιατυπωμένες οικονομικές καταστάσεις (απλές και ενοποιημένες) του 9μήνου 2020 για τις οποίες ο Ορκωτός Ελεγκτής εξέδωσε τη σχετική Έκθεση Επισκόπησης με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου 2021. Οι εν λόγω οικονομικές καταστάσεις, με την Έκθεση Επισκόπησης του Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ρυθμιζόμενης αγοράς www.athexgroup.gr και στην εταιρική ιστοσελίδα www.moh.gr στην ειδικότερη επιλογή Ενημέρωση Επενδυτών / Χρηματοοικονομική Πληροφόρηση / Τριμηνιαίες Οικονομικές Καταστάσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.