Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Condito

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Condito
Στρατηγικό συνεργάτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί πλέον η εταιρία βιομηχανικής παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης τροφίμων Condito, μετά την υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020 και η ελληνική βιομηχανία τροφίμων ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών στον χώρο της γαστρονομίας.

Η Condito προσφέρει τα διακεκριμένα προϊόντα της στον Τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση και κατάρτιση των ανερχόμενων Chef.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής θα έχουν στη διάθεσή τους τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της γνωστής εταιρίας, τα οποία θα αξιοποιήσουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ.

Η συνεργασία περιλαμβάνει, επίσης, διοργάνωση θεματικών σεμιναρίων και masterclasses από τους ειδικούς της Condito.

Πρόκειται για μία 100% ελληνική βιομηχανία τροφίμων με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ιστορία που ξεκινά από το 1979. Η Condito δραστηριοποιείται τόσο στην αγορά του Food Service, όσο και σε αυτή του Λιανεμπορίου, παρασκευάζοντας προϊόντα σαλτσών, dressings, σαλατών, ξηρών καρπών & φυτικών τυριών.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider