ΑΒΑΞ-ΑΚΤΩΡ: Συμπληρωματική σύμβαση με ΕΥΔΑΠ για Ψυττάλεια

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΑΒΑΞ-ΑΚΤΩΡ: Συμπληρωματική σύμβαση με ΕΥΔΑΠ για Ψυττάλεια
Νέα παράταση, διάρκειας ενός έτους, υπέγραψε με την ΕΥΔΑΠ η κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ-ΑΒΑΞ.

Νέα παράταση, διάρκειας ενός έτους, υπέγραψε με την ΕΥΔΑΠ η κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ-ΑΒΑΞ που διαχειρίζεται και λειτουργεί τη μονάδα βιολογικού καθαρισμού στην Ψυττάλεια.

Όπως ανέφεραν στο insider στελέχη κατασκευαστικής εταιρείας που συμμετέχει στην κοινοπραξία, πρόκειται για νέα συμπληρωματική σύμβαση ενός έτους, ύψους περίπου 27 εκατ. ευρώ, για τη διαχείριση και λειτουργία της Ψυττάλειας.

Ο λόγος της νέας παράτασης της σύμβασης σχετίζεται με την αβεβαιότητα ολοκλήρωσης του νέου διαγωνισμού ύψους 250-260 εκατ. ευρώ που προωθεί η ΕΥΔΑΠ, καθώς υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες με συνέπεια να έχει παγώσει λόγω προσφυγών. Σημειώνεται ότι η κοινοπραξία έχει λάβει ήδη δύο παρατάσεις για την Ψυττάλεια, θεωρητικά η σύμβαση λήγει τέλος Μαρτίου αλλά υπάρχουν ερωτηματικά αν μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις δικαστικές προσφυγές και έχει προχωρήσει ο διαγωνισμός.

Παλιότερα στους διαγωνισμούς είχαν δώσει το παρών και όμιλοι όπως οι Intrakat, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος κ.α.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το Ισραήλ και ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράν - Διεξάγουμε μαζική επιχείρηση δηλώνει ο Τραμπ

Τράπεζες: «Χρυσώνουν» τους μετόχους με 2,82 δισ. ευρώ από κέρδη του 2025

Αυξήσεις έως 120 ευρώ το μήνα και αναδρομικά για 5.500 απόστρατους - Τι αλλάζει στις συντάξεις των ενστόλων

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider