Άνοιξε το πάρκο «Παύλου Μπακογιάννη» στην Κυψέλη

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Άνοιξε το πάρκο «Παύλου Μπακογιάννη» στην Κυψέλη
Ο Δήμος Αθηναίων μίσθωσε το χώρο για τα επόμενα δέκα χρόνια με ένα συμβολικό ποσό και συνεργεία προέβησαν στην ανάπλαση του.

Άνοιξε το πάρκο «Παύλου Μπακογιάννη» στη Κυψέλη.

Ο χώρος, που αποτελεί πλέον μια πολύτιμη ανάσα πρασίνου για μικρούς και μεγάλους, είναι ιδιοκτησία της ΔΕΗ και παρέμενε αναξιοποίητος, εγκαταλελειμμένος και κλειστός για όλους.

Ο Δήμος Αθηναίων μίσθωσε το χώρο για τα επόμενα δέκα χρόνια με ένα συμβολικό ποσό και συνεργεία προέβησαν στην ανάπλασή του.

«Το πάρκο “Παύλου Μπακογιάννη” επιστρέφει στους ιδιοκτήτες του. Σε όλες τις οικογένειες της Αθήνας. Εκεί που ανήκει κάθε εκατοστό ελεύθερου χώρου της πόλης», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Έως 25 δισ. το deal για LNG – Τα «ψιλά γράμματα» της συμφωνίας Aktor – ΔΕΠΑ Εμπορίας

Ακίνητα: Νέα πλατφόρμα με τις πραγματικές αξίες κατοικιών - τι φέρνει η έξυπνη εφαρμογή «Price Map»

Στην τελική ευθεία το έργο «ανάσα» της Δυτικής Αττικής – Προκηρύσσεται ο Τριπλός Κόμβος Σκαραμαγκά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider