Άνοιξε το 200ό κατάστημα AB Franchise

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοιξε το 200ό κατάστημα AB Franchise
Νέο AB Shop & Go στην Καβάλα.

Το 200ο κατάστημα ΑΒ Franchise, άνοιξε τις πόρτες του στις 16 Ιουνίου στην περιοχή της Καβάλας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με 180 τ.μ. χώρου πώλησης σε ένα επίπεδο, δύο ταμεία και μια άρτια ομάδα πέντε έμπειρων επαγγελματιών, το νέο AB Shop & Go στην οδό Γραβιάς 23, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για εύκολα και γρήγορα ψώνια.

Σημειώνεται πως η ΑΒ Βασιλόπουλος πλέον απαριθμεί 200 καταστήματα AB Franchise σε όλη την Ελλάδα, από τα οποία 79 είναι ΑΒ Food Market, 52 AB Shop & Go, ενώ 69 Shop & Go είναι στεγασμένα σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε συνεργασία με την Coral/Shell.

«Σε μια εποχή υψηλών απαιτήσεων και μεγάλων προκλήσεων, η ΑΒ ενισχύει σταθερά την ελληνική επιχειρηματικότητα, δίνοντας ευκαιρίες ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα, για όλους εκείνους τους νέους επιχειρηματίες που θέλουν να «γράψουν» τη δική τους επιτυχημένη ιστορία με έναν αξιόπιστο συνεργάτη που κάνει τη διαφορά και αναζητούν νέους δρόμους για την επιτυχία, η ΑΒ με το σύγχρονο Franchise δίκτυό της εγγυάται να κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο των εργασιών του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος ο Βασίλης Σταύρου είχε επισημάνει ότι παρά την κρίση του κορονοϊού η εταιρεία θα συνεχίσει κανονικά το επενδυτικό της πλάνο για επέκταση του δικτύου των καταστημάτων, ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και ενδυνάμωση του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider