Σαββίδης: Δεν φεύγω από το Open

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σαββίδης: Δεν φεύγω από το Open
Η Dimera Media διαψεύδει τη φερόμενη «απεμπλοκή της από την τηλεοπτική αγορά».

Κατηγορηματική είναι η διάψευση του Ιβάν Σαββίδη και της Dimera Media Investments για τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με «υποτιθέμενες συζητήσεις της εταιρείας με τρίτους» για την πώληση του τηλεοπτικού καναλιού OPEN.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Dimera Media διαψεύδει τη φερόμενη απεμπλοκή της από την τηλεοπτική αγορά και «καθιστά κατηγορηματικά σαφές πως θα συνεχίσει δυναμικά και με συνέπεια την επενδυτική της δραστηριότητα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN», με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή του

«Στηρίζει» τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο Ιβάν Σαββίδης

«Η εταιρεία Dimera Media Investments, μοναδικός μέτοχος της εταιρείας Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. (τηλεοπτικός σταθμός OPEN), διαψεύδει κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους τα ανυπόστατα και ψεύδη σενάρια που διακινούν κακόβουλα και υποκινούμενα δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενες συζητήσεις της με τρίτους για το OPEN και σχετικά με την φερόμενη απεμπλοκή της από την τηλεοπτική αγορά.

Η Dimera Media Investments καθιστά κατηγορηματικά σαφές πως θα συνεχίσει δυναμικά και με συνέπεια την επενδυτική της δραστηριότητα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, επιδιώκοντας την περαιτέρω ανάπτυξή του».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider